Vino á Casa: het adres voor de beste Italiaanse wijnen en de leukste cadeaupakketten vol Italiaanse lekkernijen.
Vino á Casa: het adres voor de beste Italiaanse wijnen en de leukste cadeaupakketten vol Italiaanse lekkernijen.

Voor de beste wijnen en Italiaanse lekkernijen naar Vino á Casa

advertenties

De echte wijnliefhebber kent Vino á Casa al van de webshop www.vinoacasa.nl. Tegenwoordig is Vino á Casa ook te vinden aan de Koornmarkt, waar nog veel meer lekkers te verkrijgen is.

Uiteraard ontbreken al die uitstekende Italiaanse wijnen niet. Er worden echter ook heerlijke Italiaanse delicatessen van de bekende merken verkocht. Denk daarbij aan lekkere pasta's, pastasauzen en andere smaakmakers. Ook leuk zijn de cadeaupakketten, waarbij het inmiddels bekende kookpakket het altijd weer goed doet. Vino á Casa heeft meerdere mooie producten om cadeau te doen. Zoals de rijk gevulde gevlochten schaal Napoli, vol Italiaanse heerlijkheden. Of een vogelhuisje met daarin een heerlijke Chianti DOCG. En wat te denken van een prachtige met zilver beslagen wijnkist met verrukkelijke inhoud: twee kwaliteitswijnen, de Chianti Classico en de Salice Salentino.

Fantastische wijnen
Francesco Troiano, eigenaar van Vino á Casa, is opgegroeid met al het goede dat Italië op culinair gebied te bieden heeft. Op latere leeftijd maakte hij ook kennis met de fantastische wijnen uit dit land. Hij haalt deze wijnen nu bij wijnboeren in Italië. Omdat hier geen tussenhandel van slijters en supermarkten aan te pas komt, kan hij deze uitstekende wijnen tegen een scherpe prijs aanbieden.
Benieuwd? Kom gerust eens langs in de winkel aan de Koornmarkt 80 of kijk op de website www.vinoacasa.nl.