Het assortiment van Elsenaar is onlangs uitgebreid met producten van Dado Sens.
Het assortiment van Elsenaar is onlangs uitgebreid met producten van Dado Sens.

Drogisterij Elsenaar: óók een vertrouwd adres voor cosmetica

advertenties

Wist u dat Drogisterij Elsenaar, naast ruime keuze in braces, ook een heel uitgebreid assortiment gespecialiseerde huidverzorging in huis heeft?

Dit jaar is het assortiment bij Elsenaar aan de Hugo de Grootstraat 92 uitgebreid met de merken Dado Sens en Annemarie Börlind. Dado Sens is ontwikkeld voor de probleemhuid en heeft voor diverse huidproblemen producten op natuurlijke basis. Deze zijn allemaal 100 procent vrij van parfum, conserveringsmiddelen, parabenen, paraffine, siliconen, PEG en dierlijke grondstoffen.

Annemarie Börlind is een Duits natuurcosmeticamerk. Dit merk staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica dat door innovatief en duurzaam handelen uit unieke grondstoffen wordt ontwikkeld.

Marbert biedt al meer dan 75 jaar uitstekende huidverzorging. Het wordt tot één van de meest toonaangevende merken in Europa gerekend. Alle producten worden in Duitsland gefabriceerd. Dr. Nadia Payot is de grondlegger van het Franse merk Payot. In het laboratorium van Payot worden de pure en krachtige werkstoffen optimaal geformuleerd. Sinds de oprichting in het Duitse Baden-Baden betovert Sans Soucis de gebruiker. In alle producten wordt gebruik gemaakt van het thermale water uit Baden-Baden, de rijkste thermale bron van Europa. Louis Widmer staat voor kwaliteit, doeltreffendheid en een optimale huidtolerantie. De meeste producten zijn leverbaar in een geparfumeerde en ongeparfumeerde uitvoering. Hierdoor wordt een optimale tolerantie gegarandeerd.
Drogisterij-Medische Bandagehandel J.W.Elsenaar B.V. geeft nog tot en met 30 april 10 procent korting op al deze cosmeticamerken.