Modieuze herenkleding bij Meyer & Meyer

advertenties

DELFT - De kwaliteitskleding bij herenmodezaak Meyer & Meyer aan Markt 13 gaat seizoenen lang mee. Formeel of juist casual: voor elke gelegenheid, van trouwerij tot borrel, biedt deze keten herenmode met een frisse uitstraling.

Vrolijke pullovers en polo's in voorjaarskleuren trekken de aandacht zodra je bij Meyer & Meyer binnenloopt. Allemaal zuiver katoen", zegt eigenaar Bob Scheurer trots terwijl hij een citroengele polo met een korenbloemblauwe pullover combineert. "Het is een aanbieding, twee voor € 50,- ."De winkels van de Meyer & Meyer keten verkopen een eigen merk dat opvalt door een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Een pak is daardoor al te koop vanaf € 149,- en een blazer vanaf € 98,-. "Deze kleding heeft altijd net iets extra's en dat zit in de details", legt Bob uit terwijl hij een overhemd uit het rek haalt. Deze is afgebiesd met een andere kleur, de binnenkant van de manchetten en kraag heeft een stof met motief en de knoopsgaten mogen contrasteren." Naast het eigen merk verkoopt Meyer & Meyer ook kledingmerken als Daniël Hechter, Brax en Dolce en Gabbana waardoor er een ruime keus is, ook binnen verschillende prijsklassen.

Passend advies
Vaak vragen de klanten om advies. "Ze zoeken een nieuwe outfit voor een bepaalde gelegenheid maar vinden het soms moeilijk om te kiezen" legt bedrijfsleidster Mandy Doerga uit."Wij helpen ze dan met de voor hen juiste maat, kleur en combinatie." Voor iedere klant is er een passend advies. "Mannen boven de zestig staat een klassiek kostuum vaak beter, bij jonge mannen komt juist een aansluitende en getailleerde pasvorm beter uit" legt Mandy uit. "Toch kunnen mannen vaker getailleerde kleding dragen dan ze zelf denken. Met een buikje hoef je bijvoorbeeld geen wijd overhemd te dragen. Sommige mannen zijn dan ook verrast dat ze slanker ogen in een overhemd met een getailleerde rug."

Donkerblauw pak
Tot de groep klanten die hun weg naar Meyer & Meyer hebben gevonden behoren ook studenten. "Ze willen investeren in een pak waarin ze zich op allerlei gelegenheden goed kunnen presenteren. Bij een donkerblauw pak bijvoorbeeld kun je steeds je overhemd en stropdas aan de gelegenheid aanpassen. " Eigenaar Bob Scheurer knikt instemmend. "Dat is de kracht van kwaliteitskleding. Die kun je op allerlei manieren dragen en hoef je niet na een seizoen weg te doen."

Meyer & Meyer
Adres: Markt 13, 2611 GP, Delft
Telefoon: 015-8300038
Website: www.meyerandmeyer.com