Ook bij Lijm & Cultuur wordt Koningsdag aanstaande woensdag gevierd. En hoe!
Ook bij Lijm & Cultuur wordt Koningsdag aanstaande woensdag gevierd. En hoe!

Rrronkende activiteiten bij Lijm & Cultuur

cultuur

Lijm & Cultuur is dit weekend de thuisbasis van Foodtruck Festival Rrrollend Delft en over een paar dagen barst Kingsday 2016 los!

Twee heel verschillende festivals die met veel passie worden georganiseerd. Het is waar: Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg 270 is een inspirerende plek voor de meest uiteenlopende communities.

Rrrollend Delft: 22 t/m 24 april
Als je dit leest is het Foodtruckfestival Rrrollend Delft op Lijm & Cultuur in volle gang. Een super-gezellige sfeer met ongeveer 30 foodtrucks te midden van bomen en zitjes. Maak in dit tijdelijke park kennis met onder andere worstmakers Brandt & Levie, het Crepe Chalet, de Tosti Tantes, de Wentelteefjes, Wok and Roll en Dapp Bio Food. Naast eten kan je genieten van hippe deuntjes, jazzmuziek of kan je meezingen met de beste singer- songwriters. Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Bekijk snel het volledige programma op de Facebookpagina van Rrrollend Delft. Kom langs, plof neer met vrienden en familie, en geniet. De toegang is gratis.

Kingsday: 27 april
Kingsday Delft is ooit begonnen als Queensday Delft op de Burgwal als een intiem festival voor alle Delftenaren en omstreken met een podium, bars en veel gezelligheid. Dit jaar een compleet nieuwe weg: dezelfde Delftse gezelligheid. maar nu wordt het een waar outdoor festival. Met twee stages – Willy Stage en Max Stage – en een sterke line-up met onder andere Benny Rodrigues en De Sluwe Vos, is Kingsday Delft een niet te missen techno-, house-, electro-, hiphop-, R&B- en meer festival op Koningsdag, van 13.00 uur tot 22.00 uur. Koop snel de laatste beschikbare kaarten via www.kingsdaydelft.nl, want op = op.

Praktisch
Surf voor de culturele agenda, info, links en kaarten naar www.lijmencultuur.nl. Nieuwsgierig naar Lijm & Cultuur of er gewoon even uit? Kom dan eens voor koffie, lunch of ontmoeting naar het Experiment en de prachtige stadstuin, links achter op het terrein. Dit is op werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.