Het deskundige team van Roboweb, met centraal Roel Bothof.
Het deskundige team van Roboweb, met centraal Roel Bothof.

Roboweb biedt voortaan zeven dagen per week hulp bij computerproblemen

lopende zaken

PIJNACKER - Bij Roboweb op de Boezemweg 67a in Pijnacker kan iedereen sinds kort zeven dagen per week terecht voor allerhande vragen over en verhelpen van computerproblemen.

Naast reparatie en onderhoud, levert Roboweb ook nieuwe pc's en laptops. Daarnaast biedt Roboweb ook zeer degelijk en aantrekkelijk geprijsde tweedehands computers en laptops te koop aan. "Wij geven sowieso op alle modellen drie jaar garantie", vertelt Roel Bothof in de geavanceerde werkplaats. De medewerkers zijn druk aan het sleutelen aan allerlei computers. Roel weet wel waarom mensen dergelijke opdrachten graag bij Roboweb neerleggen. "Wij hebben heel goed contact met onze klanten en luisteren naar de wensen. Wij verkopen alleen wat noodzakelijk is, daarom bieden wij ook volledig naar wens gemaakte computers aan. Waarom zou je betalen voor allemaal dure softwarepakketten als je er nooit gebruik van maakt? Daarnaast zijn wij relatief kleinschalig en komen nog echt bij de mensen thuis."
Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn, is Roboweb tegenwoordig maar liefst zeven dagen per week geopend. "Als je op zondagmorgen bij het ontbijt je digitale krantje niet kunt lezen, dan wil je dat gewoon opgelost hebben. Meteen!", zegt Roel stellig. "Wij bieden deze service. Rijd gerust naar de werkplaats waar de deuren van 11.00 uur tot 15.00 uur op zondag zijn geopend en Jordi u graag helpt. Een afspraak maken is niet nodig. Wij streven ernaar om nog dezelfde dag een oplossing te bieden of het probleem helemaal te hebben opgelost." Roboweb sleutelt aan alle merken en systemen: Windows, Apple. Meer weten? Bel naar 015-3697799, mail naar werkplaats@roboweb.nl of kijk op de website www.roboweb.nl.