Jolanda van Winden met het certificaat voor Duurzaam Repareren.
Jolanda van Winden met het certificaat voor Duurzaam Repareren.

EDA de Heus, hèt adres als het om duurzaam repareren gaat

advertenties

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan. Een universeel autobedrijf met een lange Delftse historie, dat wel altijd met zijn tijd is mee gegaan. Dat is nog eens onderstreept met de introductie van de EDA de Heus app met chatfunctie.

De lancering van de app heeft de communicatie van EDA de Heus met de klanten een stuk makkelijker en vooral sneller gemaakt. De lijnen zijn op deze manier veel korter. Zaken omtrent uw auto zijn zo sneller en efficiënter te regelen en af te handelen. "Snel geregeld, met de zekerheid dat het goed komt", zegt Jolanda van Winden, die het bedrijf samen met haar man Aad leidt. Jolanda is ook degene binnen het bedrijf die zich bezig houdt met de verbetering van de ICT. Ze is voor het grootste deel verantwoordelijk voor de vernieuwing van de website, waar de klanten nu ook hun ervaring met EDA de Heus kunnen delen. "Tevreden klanten, daar is het ons natuurlijk allemaal om te doen", zegt ze. "Neem eens een kijkje op www.edaheus.nl, daar kunt u de beoordeling van de klanten over ons bedrijf inzien. Ik ben druk bezig om ook andere onderdelen binnen het bedrijf te digitaliseren."
EDA de Heus is een milieubewust autobedrijf. Een auto is milieubelastend. Toch wil EDA de Heus zijn werkzaamheden binnen de automotive zo milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren. "Groen, duurzaam en het milieu, dat zijn voor ons sleutelwoorden", legt ze uit. "We geven onze klanten de keuze om mee te werken aan een groene, milieubewuste omgeving." EDA de Heus is al weer een tijdje geleden erkend door de Stichting Duurzaam Repareren. Er is heel veel mogelijk om het onderhoud, een reparatie of het herstellen van een schade een stuk milieuvriendelijker te laten zijn. Dit gecertificeerde bedrijf houdt u mobiel, maar met een zo gering mogelijke belasting van ons milieu en de samenleving. Een bezoek aan Bosch Car Service EDA de Heus is zeker de moeite waard. In de werkplaats kan met de Bosch-apparatuur elk merk auto probleemloos worden onderhouden of gerepareerd. Ook voor aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto staan de medewerkers graag voor u klaar. Mocht u onverhoopt ruitschade hebben, dan zorgt EDA de Heus als GlasGarage Delft voor een snelle, adequate reparatie en afwikkeling.

Bosch Car Service EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl
info@edaheus.nl