De Peugeot 108, gunstig Private Lease tarief bij Peugeot DAVO Delft.
De Peugeot 108, gunstig Private Lease tarief bij Peugeot DAVO Delft.

Private Lease bij Peugeot DAVO, en krijg de *brandstof cadeau

advertenties

DELFT – Private Lease, het wordt voor particulieren steeds aantrekkelijker om volgens dit principe auto te rijden. En dan met name bij Peugeot DAVO, waar voor onder meer de 108, 208 en 2008 gunstige leasetarieven gelden. Nu ook nog eens tijdelijk met de voordelige tankpasactie!

Private Lease is voor particulieren zo aantrekkelijk, omdat alles bij een bepaalde maandprijs inbegrepen is. Het enige wat de autorijder hoeft te doen, dat is tanken. En momenteel is op dat gebied nog eens extra voordeel te behalen bij DAVO Delft. Sluit een leasecontract af voor de Peugeot 108 driedeurs en ontvang gratis een tankpas ter waarde van 500 euro. De waarde van de tankpas is 1.000 euro in het geval van de Peugeot 208 driedeurs en Peugeot 2008 vijfdeurs. "Private Lease is autorijden zonder zorgen", legt verkoopadviseur Robin van der Bol uit. "Alle kosten zitten bij de maandprijs inbegrepen, bovendien kunnen wij maatwerk leveren. De auto wordt dan helemaal naar de wensen van de klant uitgerust."
Bij Private Lease ben je dus verzekerd van reparatie en onderhoud door een Peugeot-erkend reparateur, van Peugeot Pechhulp, met allrisk verzekering en zonder zorgen om de wegenbelasting. In het Private Leasecontract zijn verder netjes de afschrijving en rente geregeld. Inclusief bovendien de afleveringskosten, overlijdensrisicodekking en banden, winterbanden optioneel. "De levertijd is ongeveer twee weken", gaat Van der Bol verder. "Als bedrijf hebben wij een Private Lease keurmerk, dat voor de consument de beste kwaliteit waarborgt en bescherming biedt tegen verkeerde beslissingen."
De mogelijkheden in deze actieperiode, die loopt tot en met 30 juni, nog even op een rij. De Peugeot 108 Access 1.0 VTI voor 199 euro per maand. De Peugeot 208 Access 1.0 Puretech 68 voor 259 euro per maand. De Peugeot 2008 Access 1.2 Puretech 83 ETG5 voor 319 euro per maand. Ook voor de Peugeot-modellen 308, 3008, 508 en 5008 gelden gunstige leasetarieven. "Klanten hebben de mogelijkheid om het leasecontract hier in de showroom af te sluiten, maar kunnen ook kiezen voor een online contractafhandeling", gaat Van der Bol verder. "De website is hiervoor 24 uur per dag in de lucht."

Peugeot DAVO Delft
Schieweg 13
(070) 850 28 00
www.peugeotdavo.nl
www.peugeot.nl/privatelease