Sala Kaya (links) geeft een klant uitleg over de reminrichting van de auto.
Sala Kaya (links) geeft een klant uitleg over de reminrichting van de auto.

Banden tegen groothandelsprijzen bij Sky Bandennet

advertenties

DELFT – Nergens goedkoper in de regio. Autobanden in alle soorten en maten en dat tegen groothandelsprijzen. Sla dus je slag bij Sky Bandennet aan de Faradayweg 11. Eigenaar Sala Kaya en zijn medewerkers Ibo en Rob staan u graag met advies ter zijde.

Sky Bandennet is een bedrijf aan de Faradayweg, dat alle reparaties en het volledige onderhoud aan uw auto kan verzorgen. Volgens de beste maatstaven balanceren en uitlijnen, daarvoor komen mensen uit de verre omtrek naar Sky Bandennet. Dit bedrijf van Sala Kaya heeft namelijk de beschikking over een 3D Balanceer- en uitlijnmachine, waardoor alles zeer nauwkeurig uitgevoerd kan worden. "Dat is echt het sterke punt van dit bedrijf", zegt Kaya. "Daarmee weten we behalve mensen uit Delft, ook klanten van ver daarbuiten te trekken."
Het bedrijf Sky Bandennet bestaat nu al weer vijf jaar en was eerst in een pand aan de overkant van de Faradayweg gevestigd. Twee jaar geleden is het bedrijf naar deze zijde verhuisd. "Hier had ik de gelegenheid het bedrijf verder uit te breiden", zegt Kaya. "Begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in autobanden, kunnen we nu de automobilist een totaalservice bieden. Bijvoorbeeld de totale reminrichting van de auto kan door ons gecontroleerd, onderhouden en gerepareerd worden. Hiervoor maken we gebruik van onderdelen van het gerenommeerde merk Zimmermann. Naast mij lopen hier nog drie monteurs rond, allemaal goed opgeleide mensen."
Wist je dat het 3D Uitlijnen maar 55 euro kost? In actieperiodes gaat dit bedrag omlaag naar 35 euro. Wilt u de auto voordelig laten onderhouden of repareren? Moeten uw banden helemaal in orde worden gemaakt of is de bandenwissel aan de orde? Kom dan langs bij Sky Bandennet. Telefoon: (06) 412 195 84. Internet: www.skybanden.nl.

Sky Bandennet
Faradayweg 11
(06) 412 195 84
www.skybanden.nl