Reinier Kielema, Richard Stip en Jos van Esschoten vertellen klanten volgend weekend alles over E-bikes.
Reinier Kielema, Richard Stip en Jos van Esschoten vertellen klanten volgend weekend alles over E-bikes.

Nóg meer verschillende E-bikes tijdens opstapdagen bij Profile Van der Plank

lopende zaken

DELFT - Profile Van der Plank organiseert vrijdag 22 en zaterdag 23 april de E-Bike opstapdagen. Klanten kunnen dan kiezen uit nóg meer modellen om een proefrit op te maken.

De E-bike is in opkomst en dat is ook bij Profile Van der Plank merkbaar. De halve winkel aan de Papsouwselaan 135 is gevuld met elektrische fietsen van de merken Gazelle, Batavus en Sparta. De tijd dat alleen stokoude bejaarden op ronkende en rokende elektrische fietsen voorbij reden, ligt al ver achter ons. Steeds meer Nederlanders zijn inmiddels overtuigd van de vele voordelen van E-bikes. Klanten van Profile Van der Plank mogen vijf dagen per week een proefritje maken op een E-bike. "Vaak zijn ze, nadat ze voor het eerst op een E-bike hebben gereden, verbaasd over hoe gemakkelijk het gaat", vertelt Reinier Kielema. "Alsof ze continu een forse wind in de rug hebben."

E-bikes worden steeds geavanceerder. Er zijn zelfs al modellen waarbij de techniek in de fiets zelf inschat welke versnelling onder een bepaalde omstandigheid ideaal is - om vervolgens zelf naar die versnelling te schakelen. "Ze zijn zelfs al bezig met fietsen waar GPS in zit, zodat je achteraf allerlei gegevens van een fietstocht kunt zien. Bij diefstal kan een fiets dankzij dit systeem zo worden teruggevonden."

Benieuwd naar al die mogelijkheden? Kom dan naar de E-bike opstapdagen bij Profile Van der Plank. Dan zijn nóg meer modellen beschikbaar die kunnen wordt uitgeprobeerd. Wie overtuigt is van de voordelen hoeft overigens niet meteen zo'n fiets te kopen. Tegenwoordig kunnen ze ook voor een minimale periode van 3 jaar worden gehuurd. Dit kosten 51 euro 11, inclusief verzekering en servicebeurten. Surf voor meer info naar www.vdplanktweewielers.nl.