Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman zorgt 16 en 17 april voor de elektrische fietsen, Andy van Leeuwe (links) van De Schaapskooi voor koffie met gebak. (foto: Telstar)
Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman zorgt 16 en 17 april voor de elektrische fietsen, Andy van Leeuwe (links) van De Schaapskooi voor koffie met gebak. (foto: Telstar)

Ontdek het gemak van elektrisch fietsen tijdens de opstapdagen van Bike Totaal Wijtman

lopende zaken

DELFT – De zesde editie van de elektrische fietsen opstapdagen van Bike Totaal Wijtman vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 april van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Delftse Hout.

Hij staat bij menigeen hoog op het verlanglijstje: de elektrische fiets. In ons winderige kikkerlandje is wat extra ondersteuning tijdens het fietsen geen overbodige luxe, ervaart een steeds jonger wordende doelgroep. Maar net als bij de gewone fiets is er een ruime keuze in merken en typen. Hoe kom je er nu achter welke fiets het beste bij jou past? Om dit in de praktijk te testen, houdt Bike Totaal Wijtman in samenwerking met zijn leveranciers sinds een aantal jaar de elektrische fietsen opstapdagen in recreatiegebied de Delftse Hout. Bij partycentrum De Schaapskooi aan de Korftlaan 3 hebben vertegenwoordigers van alle grote merken elektrische fietsen klaargezet voor vrijblijvende proefritten. Na een grondige uitleg over de manier waarop de elektrische fiets precies werkt en voor welke instellingen je kunt kiezen, mag je met een exemplaar de boer op en de Delftse Hout in. Bike Totaal Wijtman zet ieder jaar een mooie route uit in het natuurgebied aan de oostzijde van de A13. Maar de deelnemers aan de proefrit hoeven die route niet per se te volgen, ze mogen ook hun eigen weg door de Delftse Hout en de naaste omgeving kiezen. Achter de Ikea ligt bijvoorbeeld een heuvel, waar je de elektrische ondersteuning bij deze fietsen prima kunt testen. En na een of meer proefritten wacht de koffie met een heerlijk stuk appelgebak op het terras van de Schaapskooi. Denk er wel aan om een legitimatiebewijs mee te nemen. Meer informatie vindt u in de advertentie elders in dit weekblad.