Wim van der Meer bij één van de top occasions in de showroom, de Honda CR-V.
Wim van der Meer bij één van de top occasions in de showroom, de Honda CR-V.

De beste occasions bij Honda-dealer Auto Ruiter

advertenties

WATERINGEN – Auto Ruiter staat als Honda-dealer al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en een goede service. Het bedrijf is BOVAG-lid en erkend APK-keuringsstation voor alle merken auto's. Uiteraard is het bedrijf aan het Oosteinde 21 in Wateringen ook aangesloten bij de Nationale Autopas.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Honda's en het onderhoud hiervan, verzorgt het bedrijf voor u onder meer: reparatie en vervanging van autoruiten; schadereparaties; onderhoud aan en reparatie van de airconditioning van uw auto; wissel van zomer- en winterbanden en de opslag van uw zomer- en winterbanden; op uw Honda krijgt u gratis één jaar Honda Assistance na een kleine of grote beurt.
Ook kunt u bij onderhoud wachten tot uw auto klaar is. "We hebben hier speciale tijdstippen voor gereserveerd, namelijk 8.15, 10.15 en 13.00 uur", zegt Wim van der Meer. "Onder het genot van een lekker kopje koffie kunt u gebruik maken van een WiFi netwerk, zodat u door kunt werken terwijl wij uw auto in orde maken."

Een stukje geschiedenis
Auto Ruiter is ooit gestart in Rijswijk als een autoplaatwerkerij en -spuiterij onder de naam Ruiter en Vaartjes. Na een splitsing vestigde het Ruiterdeel zich in Voorburg, aan de Fonteinenburglaan, waar nu het Diaconessen Ziekenhuis staat. Auto Ruiter vestigde zich later gedurende tien jaar in de Bilderdijklaan in Rijswijk, waar Ruiter senior inmiddels bijgestaan werd door zijn zonen. In 1973 kwam er een groter pand beschikbaar en de firma Ruiter verplaatste zich naar de Herenstraat in Wateringen.
Rond die tijd kwam Honda naar Europa en de activiteiten bij Ruiter werden uitgebreid in 1974 met het officiële dealerschap van Honda. In het eerste jaar werden er ongeveer tien Honda's verkocht. Laat 1990 werd door het Honda-deel van Ruiter het huidige pand betrokken aan de Oosteinde in Wateringen. Telefoon: (0174) 29 71 61. Internet: www.auto-ruiter.nl.