De nieuwe Toyota-modellen, die met extra voordelig Private Lease-tarief vanaf 199 euro verkrijgbaar zijn bij DIGO.
De nieuwe Toyota-modellen, die met extra voordelig Private Lease-tarief vanaf 199 euro verkrijgbaar zijn bij DIGO.

Private Lease bij Autobedrijf DIGO, u hoeft alleen nog te tanken!

advertenties

DELFT – Private Lease is momenteel helemaal hot. Dit merken de medewerkers Toyota en Vakgarage DIGO. Om die reden heeft het autobedrijf aan de Reinier de Graafweg en de Motorenweg dan ook een grote voorraad jong gebruikte modellen ingekocht, die met de mogelijkheid tot een Private Lease aangeboden worden.

Breng eens een bezoek aan het bedrijf aan de Reinier de Graafweg. U zult dan meteen merken, dat het pand de nodige verfrissingen ondergaan heeft. Rondom krijgt het pand nieuwe gevelbeplating. Daarnaast is de beneden-showroom vergroot. "We hebben er voor gekozen het magazijn te verplaatsen en daarmee de showroom te vergroten", geeft Huizenga aan. "Zo hebben we nog meer mogelijkheden om het grote aanbod occasions te presenteren. Aan het einde van deze maand zijn de werkzaamheden helemaal klaar."
Graag wil Huizenga nog even terug komen op Private Lease, dat steeds meer aan populariteit wint. Private Lease is de leasevorm die voor particulieren erg aantrekkelijk is, omdat alles bij de maandprijs inbegrepen is. Denk aan de wegenbelasting, de verzekering, het onderhoud en de afschrijving. Het komt er dus op neer dat je alleen nog maar zelf hoeft te tanken. "DIGO heeft heel scherpe leaseprijzen", gaat hij verder. "Deze scherpe prijzen gelden voor alle modellen en de maandbedragen zijn zelf online te calculeren. Deze leasevorm is ook mogelijk voor jong gebruikte occasions, waarvan wij nu een extra grote voorraad hebben ingekocht."
Om Private Lease zo scherp mogelijk aan te bieden, heeft DIGO de Aygo 2015, de Yaris benzine 2015 en de Yaris hybride 2015 extra ingekocht. Anders dan bij Operational Lease, dat echt bestemd is voor bedrijven, zijn deze modellen met Private Lease heel aantrekkelijk voor particulieren. "Met Pasen hebben wij onlangs een heleboel leuke acties gehad", geeft Huizenga aan. "Die acties blijven overigens nog wel een tijdje van kracht. Alle occasions staan nu nog steeds met een SuperAutoDeal prijs in onze showrooms!"
Ander nieuws van het DIGO front weet Peter Huizenga ook te noemen. Namelijk dat de nieuwe Toyota Prius inmiddels in de showroom staat. Kom eens langs en maak een proefrit. "Voor de zakelijke rijder is er nu nog de mogelijkheid om een Auris met 14 procent bijtelling te rijden. Hiervan hebben we nog een aantal exemplaren beschikbaar, op is op", aldus Peter.
Voor diverse modellen ten slotte, geldt een extra inruilwaarde. Bijvoorbeeld voor de Toyota Aygo met een extra inruilwaarde van 1.000 euro. De Toyota Yaris met 1.250 euro aan extra inruilwaarde en de Toyota Auris met een extra inruilwaarde van 1.500 euro. Kom langs en laat u informeren!

Autobedrijf DIGO
Reinier de Graafweg 2A
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl