De vorige eigenaren en de nieuwe van Nedlux Zonwering: van links naar rechts Conny en Ruud Bazuin en Hans van Winden.
De vorige eigenaren en de nieuwe van Nedlux Zonwering: van links naar rechts Conny en Ruud Bazuin en Hans van Winden.

Het waren 27 prachtige Nedlux-jaren voor Conny en Ruud Bazuin

advertenties

DELFT – Al 27 jaar was Conny Bazuin het vertrouwde gezicht van Nedlux Zonwering aan de Van Foreestweg 8. Voor het beste advies op het gebied van zonwering, maar ook voor een gezellig buurtpraatje zat je goed bij Conny. Terwijl het andere personeel bij klanten thuis aan het werk was, nam zij in de winkel de ontvangst van alle klanten op zich. "Ik ga de winkel verlaten vanwege gezondheidsredenen", zegt ze. "Ruud was al gestopt. Maar nu is voor hem met de komst van de nieuwe eigenaar, Hans van Winden genaamd, een goede opvolger gevonden. Mijn positie wordt ingenomen door Manuela. De vertrouwde gezichten verdwijnen, maar het vakmanschap blijft aanwezig. Hans van Winden is namelijk ook al weer jaren eigenaar van Bezo Zonwering in Pijnacker."
Voor Conny Bazuin is het belangrijk, dat ze alle klanten bedankt voor het vertrouwen dat zij 27 jaar lang in de zaak gesteld hebben. "Aan de zaak verandert echt niets", gaat ze verder. " Ik ga vooral lekker genieten van mijn kleindochter en sowieso lekker genieten van het vrije leven."
Voor Hans van Winden wordt het daarentegen heel druk. Toen hij Nedlux Zonwering overnam, liepen er nog zo'n dertig orders. "Jaja, het wordt nu met twee agenda's door elkaar werken voor mij", geeft hij aan. "Gelukkig gaat mijn werknemer vijf dagen in plaats van twee per week voor ons werken." Ruud en Conny Bazuin blijven gewoon de bestelwagen van Nedlux zonder tekst rijden. Die zal dus niet uit het Delftse straatbeeld verdwijnen. De medewerkers van Hans van Winden, die nu dus ook de werkzaamheden van Nedlux Zonwering gaan uitvoeren, blijven in de Caddy en Transporter met het Bezo-opschrift rijden. Bij Nedlux Zonwering kunt u terecht voor raamdecoratie, buiten- en binnenzonwering, insectenhorren, rolluiken en terrasoverkappingen. In de showroom kunt u een terrasoverkapping op palen van het type Cubola bewonderen, naar ontwerp van Jan des Bouvries.
De nieuwe openingstijden zijn dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 212 51 23. Internet: www.nedlux.nl.