Het verkoopteam van Dekkers Keukencentrum, maar van links naar rechts Marion Bakker, Martin Heikamp, Michel Smit en Mirjam Wieringa.
Het verkoopteam van Dekkers Keukencentrum, maar van links naar rechts Marion Bakker, Martin Heikamp, Michel Smit en Mirjam Wieringa.

Dekkers Keuken Centrum: waar het kopen van een keuken een feest is

advertenties

Dekkers Keuken Centrum heeft al bijna vijftig jaar een passie voor keukens. Het bedrijf zit al sinds 1969 en in de oude dorpskern van Rijswijk, waar het momenteel een 1000 vierkante meter grote showroom met vijftig verschillende keukens kan laten zien.

Maar, voegt verkoopadviseur Michel Smit eraan toe: "Bij al die vijftig keukens zijn weer talloze variaties mogelijk. Sommige keukens zijn zelfs in 22 verschillende kleuren verkrijgbaar." De medewerkers van Dekkers Keukencentrum helpen hun klanten graag op ontspannen wijze tot het maken van de juiste keuken. "Wij vinden hier namelijk dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. We geven klanten daarom van A tot Z alle persoonlijke aandacht en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen. Eerst bespreken we de wens, dan kunnen de ontwerpen met 3D-tekeningen zichtbaar maken. Als de klant de keuken besluit aan te schaffen, hebben wij ook de installatie in eigen beheer. Niets is ons hier teveel om het de klant naar de zin te maken." Iedereen is te allen tijde welkom, maar omdat een gesprek over een nieuwe keuken weleens één tot twee uur duurt, adviseert Dekkers Keukencentrum om vooraf even een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat medewerkers van het verkoopteam alle tijd voor u hebben.
De keukens variëren van ultramodern tot superklassiek. Dekkers Keukencentrum heeft trendy Italiaanse design keukens, degelijke woonkeukens, maar ook exclusieve handgemaakte keukens van de Nederlandse keukenbouwers Mereno en Riverdale. Doordat Dekkers Keukencentrum grootschalig en rechtstreeks inkoopt bij de fabrikanten, kunnen deze tegen zeer concurrerende prijzen worden verkocht. Benieuwd geworden? Kom dan gerust eens langs bij Dekkers Keukencentrum aan de Herenstraat 11-19 in Rijswijk. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het maken van een afspraak kan via 070-3901239. Zie verder voor meer informatie www.dekkerskeukencentrum.nl.