Jeroen van der Werf bij het grote aanbod autosleutels van Sleutelspecialist Delft.
Jeroen van der Werf bij het grote aanbod autosleutels van Sleutelspecialist Delft.

Autosleutels, één van de specialismen van Sleutelspecialist Delft

advertenties

DELFT – De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan niet stil. Sleutelspecialist Delft is ook al weer jaren het aangewezen adres voor reparatie of bijmaken van autosleutels.

Enige tijd geleden is bij deze zaak een nieuwe transpondermachine binnen gekomen. Echt een aanwinst, want hiermee zijn de mogelijkheden sterk uitgebreid. De machine kan transponders maken van een type, dat tot voor kort onbekend was bij Sleutelspecialist Delft. Een type waar een grote groep Fiat-, Volkswagen-, Opel-, Hyundai- en Toyota-modellen onder vallen. "Dit type heet de Megamos Krypto transponder", legt Jeroen van der Werf uit. "Met onze nieuwe machine, de Transponder Decryptor, kunnen we dit type voortaan wel aan onze klanten leveren. Een uitbreiding van de mogelijkheden, waar veel van onze klanten graag gebruik van zullen maken."
De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan dus niet stil. Veel nieuwe auto's worden al lang niet meer uitgerust met een contactslot met een gewoon autosleuteltje. De nieuwere modellen hebben autosleutels met een startonderbreker en een transponder. "De verschillende automerken brengen steeds nieuwe modellen op de markt. Steeds extra types, met eigen patenten van de automerken. Ondanks de grote diversiteit, kunnen wij alle types voor onze klanten kopiëren en bijmaken."
Autosleutels zitten tegenwoordig dus vol elektronica. De updates voor de startonderbrekers en transponders krijgt men op tijd binnen, zodat Sleutelspecialist Delft aan alle vragen gehoor kan geven. Een tijdje geleden heeft de speciale afdeling autosleutels een nieuwe plaats in de winkel gekregen. Jeroen van der Werf vertelt: "De contactsleutels voor de auto hebben een nieuwe presentatie gekregen. Die presentatie heeft nu een eigen plaats in de winkel. Lekker overzichtelijk en de klanten kunnen zo beter en sneller geholpen worden."

Sleutelspecialist Delft
Verwersdijk 2
(015) 213 32 26
www.sleutelspecialistdelft.nl