De vernieuwde, prachtige ruime ontvangstruimte van AutoMaan in Pijnacker.
De vernieuwde, prachtige ruime ontvangstruimte van AutoMaan in Pijnacker.

AutoMaan in Pijnacker is voor klanten Topper 2016

advertenties

PIJNACKER – Een bezoek aan AutoMaan. Dat is een bezoek aan een prachtig vernieuwd bedrijf. Met een fraai nieuw vormgegeven ontvangstruimte met balie, compleet met zithoekje. Moet u even wachten op een reparatie? Neem dan even rustig plaats aan de leestafel, onder het genot van een kop koffie of thee.

AutoMaan, het autobedrijf dat zich dit jaar Topper 2016 mag noemen. Onlangs zijn door de vergelijkingssite BesteGarage.nl deze awards uitgereikt. Belangrijke awards voor autobedrijven met de beste klantbeoordelingen. AutoMaan is in 2015 één van de best presterende bedrijven in de regio geweest. De resultaten voor dit Pijnackerse bedrijf: aantal verzamelde reviews 897 en BesteGarage.nl cijfer 9,4.
Uit onderzoek blijkt, dat 40 procent van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek aan een garage. BesteGarage.nl heeft zich ten doel gesteld autobezitters gemakkelijk de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te leiden. Met de jaarlijkse awards wil men dit doel extra aandacht geven. "De Topper Awards zijn niet alleen een kwaliteitslabel voor het autobedrijf, ze wijzen ook de autobezitter de weg naar de best beoordeelde autobedrijven van Nederland", legt eigenaar Peter Maan uit. "De award draagt bij aan een verbeteringsslag bij de autobedrijven èn voorziet in een vergelijkingsbehoefte bij de autobezitter. De autobezitter komt hoe dan ook als winnaar uit de bus."
Bestegarage.nl is het grootste en onafhankelijke platform waar consumenten, sinds 2010, een review kunnen geven over autobedrijven en gemakkelijk de beste autobedrijven in de regio kunnen zoeken. "Op basis van reviews, prijzen en producten van ruim 14.500 autobedrijven adviseert die club autobezitters welke de beste is in de regio", aldus Maan. "Wij zijn blij dat wij dat geworden zijn."
Dagelijks maken honderden consumenten afspraken bij betrouwbare autobedrijven, beoordeeld en aanbevolen door BesteGarage.nl.

AutoMaan
Boezemweg 7, Pijnacker
(015) 361 07 38
www.automaan.nl