Het team van Garage Randstad bij de nieuwe voertuigen, met in het midden de eigenaar.
Het team van Garage Randstad bij de nieuwe voertuigen, met in het midden de eigenaar.

Garage Randstad, snel ter plaatse in de nieuwe serviceauto

advertenties

DELFT – De gloednieuwe serviceauto van Garage Randstad is nu enige tijd in gebruik. Evenals de drie fonkelnieuwe auto's voor vervangend vervoer, naar volle tevredenheid. Ook van de klanten! De eigenaar van Garage Randstad is blij en trots op zijn nieuwe wagenpark.

De gebruikers van de auto's voor vervangend vervoer moeten volgens hem helemaal tevreden zijn. Het is al vervelend genoeg als een auto in reparatie moet. De eigenaar kan dan niet over zijn eigen auto beschikken en is al blij genoeg als het mankement gerepareerd kan worden. Om toch gewoon zijn mobiliteit te behouden, heeft Garage Randstad twee leenauto's. Met de twee Hyundai's i10 en de Peugeot Partner als serviceauto kan het bedrijf zijn klanten de beste service blijven bieden. "De service die men van ons gewend is", zegt hij. "We hadden trouwens al een auto voor vervangend vervoer voor bedrijven, namelijk de Opel Combo."
De bestickering van de drie nieuwe auto's van Garage Randstad zal zeker direct opvallen in het Delftse straatbeeld. "Een duidelijk logo, dat helemaal de maatstaven van dit goed geoutilleerde universele autobedrijf weerspiegelt", vindt hij. "Want de klant wil kwaliteit en die krijgt hij. Niet alleen op het gebied van onderhoud en reparaties, maar ook op het gebied van vervangend vervoer!"
Garage Randstad staat bekend om zijn vergaande service. Bij dit garagebedrijf aan de Cyclotronweg kan de klant altijd terecht. Het bedrijf heeft heel ruime openingstijden, op gewone werkdagen en op zaterdag is het bedrijf tot zes uur 's middags geopend. Maar er is ook de 24-uurs pechhulp. Als u namelijk buiten de gebruikelijke openingstijden pech onderweg krijgt, dan moet u ook bij het garagebedrijf terecht kunnen. "We kunnen eventueel ter plaatse komen met de nieuwe serviceauto of om de auto op te halen", vertelt hij. "Pech onderweg, dan is er altijd snel hulp ter plaatse."
In het garagebedrijf kunnen ook minder acute dingen snel opgelost worden. De klant kan gewoon binnen komen en een klein euvel is door de medewerkers in de garage snel verholpen. "Maar onderhoud of reparatie kan ook langer duren. In die gevallen hebben we altijd zo'n gloednieuwe leenauto beschikbaar."
Het grote voordeel van Garage Randstad is, dat alle onderdelen van alle merken auto's razendsnel beschikbaar zijn. Van alle onderdelen is 95 procent leverbaar op dezelfde dag. En dat maakt de service van Garage Randstad juist zo goed. "Een acute reparatie, zoals van een gebroken uitlaat, kan ook binnen twee uur uitgevoerd zijn. Bij grote ingrepen is er eerst ruim overleg met de klant."
Kies voor de servicedienstverlening van Garage Randstad. Want uw mobiliteit is hun prioriteit!

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl