Tom van Noort en Elise van der Zanden van de vestiging van Domino's Pizza aan de Papsouwselaan.
Tom van Noort en Elise van der Zanden van de vestiging van Domino's Pizza aan de Papsouwselaan.

Domino's Pizza Delft kijkt trots terug en met veel zin vooruit

lopende zaken

DELFT - De eerste drie maanden van het jaar zijn voor Domino's Pizza heel goed verlopen. Het assortiment en de website zijn sterk verbeterd.

Zo is er een nieuwe range chef's best pizza's - de pizza voor de fijnproever - en bijgerechten zoals smokey ribs, Chocalate Chip Cookies en lavacake.

De medewerkers van Domino's Pizza Delft doen elke dag hun uiterste best om de klanten zo snel mogelijk van de lekkerste verse producten te voorzien. De bezorgers hebben naast een aantal brommers nu sinds ruim een jaar de beschikking over twaalf elektrische fietsen, waar volop gebruikt van wordt gemaakt. Domino's Pizza is trots op een gemiddelde bezorgtijd van onder de 22 minuten. Sinds kort heeft deze zaak de op vijf na snelste pizzabakster van Nederland binnen de gelederen.

Een drukke periode dient zich nu aan. Met Pasen, Hemelvaart, Koningsdag en Pinksteren staan een aantal dagen met topdrukte voor de deur. Afgelopen week is de curry pizza geïntroduceerd. De curry pizza is belegd met ui, paprika, kip en een swirl van curry saus. Deze pizza is tot 6 juni voor slecht 4 euro 95 af te halen. Voor de beste aanbiedingen kan iedereen natuurlijk 'Friend' worden van Domino's Pizza. Kijk op de website www.dominos.nl voor meer informatie.

Vanaf 1 mei start ook de samenwerking tussen Domino's Pizza Delft en Social Deal. Twee weken lang kan iedereen de deal kopen van één medium pizza en een frisdrank voor slechts 5 euro. Domino's Pizza nodigt iedereen van harte uit eens langs te komen in één van de Delftse vestigingen aan de Papsouwselaan 123 of de Binnenwatersloot 12 óf eens te kijken op de website www.dominos.nl.