De Ford B-Max met schuifdeuren aan de zijkant.
De Ford B-Max met schuifdeuren aan de zijkant.

Paasshow van Ardea Auto: nieuw en gebruikt op z'n Paasbest

advertenties

REGIO – Bij Ardea Auto vindt komend weekeinde bij zeventien vestigingen van Ford-dealer Ardea Auto weer de jaarlijkse Paasshow plaats. Driehonderd nieuwe Ford-modellen uit de voorraad van Ardea Auto zijn van een 'Paasbest-prijskaartje' voorzien, door toedoen van de Paashaas?

Datzelfde geldt voor de occasionvoorraad van Ardea Auto: de gezamenlijke vestigingen, die allemaal in Noord- en Zuid-Holland gevestigd zijn, beschikken over een ruime voorraad uitstekende gebruikte auto's. En ook deze 615 (!) occasions zijn door de Paashaas voorzien van een extra feestelijk 'Paasbest-prijskaartje'. Volop voordeel, volop keuze, laat het voorjaar maar beginnen!
Tijdens de Paasshow kunnen bezoekers in de showrooms van Ardea Auto kennismaken met de gehele Ford-familie. Volgens vestigingsdirecteur Jim van Dommelen is het aanbod momenteel groter dan ooit. "De meeste mensen zijn wel bekend met de veelverkochte modellen, zoals de Ford Ka, de Ford Fiesta en de Ford Focus. Maar wist u dat een model als de Ford B-Max voor velen een 'eye-opener' is? Door zijn schuifdeuren en hogere instap krijg je het gevoel in een auto uit het grotere en hogere prijssegment te zitten, terwijl deze vanaf 17.995 euro verkrijgbaar is. Veel 'value for money' dus", verzekert Van Dommelen. Datzelfde geldt voor de C-Max-uitvoeringen, die volgens de vestigingsdirecteur 'een echt MPV-gevoel' geven. "De C-Max hybride is helemaal bijzonder. We hebben nog enkele modellen die voor het lage fiscale tarief van 2015 beschikbaar zijn. Het zijn echt de laatste met zoveel fiscaal voordeel." Tel uit je winst, verzekert Van Dommelen, die voorts attendeert op de rijk uitgeruste Fiesta Style, die nu met ruim 2.500 euro voordeel wordt aangeboden, en op de zeer complete Focus 1.0 Ecoboost Titanium Wagon, waarop het voordeel tijdens de Paasshow oploopt tot bijna 3.000 euro. "Kwestie van slim inkopen en de klant het voordeel gunnen", licht Jim van Dommelen toe. "Het is altijd leuker om te geven dan te krijgen. We zijn trouwens ook Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur." Ook occasions heeft Ardea Auto dus volop. Jim van Dommelen: "In elke vestiging van Ardea Auto beschikken wij over een voorraad van circa veertig tot wel honderd prima gebruikte wagens, die onder 24 maanden Stern Garant worden geleverd." Kom al dit moois bekijken in de showrooms van de Ardea Auto vestigingen in de hele regio.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl