Michèle (links) en Marie-Lise Zeeuw, achter op de nieuwste pick-up van Nissan, de NP300 Navara.
Michèle (links) en Marie-Lise Zeeuw, achter op de nieuwste pick-up van Nissan, de NP300 Navara.

Paas-primeur bij Zeeuw & Zeeuw: de Nissan NP300 Navara

advertenties

WATERINGEN – Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw en Pasen, een geslaagde combinatie. Op maandag 28 maart, Tweede Paasdag heten de verkopers en de zussen Zeeuw & Zeeuw iedereen van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

Michèle en haar zus Marie-Lise Zeeuw vinden het belangrijk om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven auto's te komen bekijken. Daarom zijn beide vestigingen, die in Wateringen en Zoetermeer op deze tijden geopend. Alle Paasshow-aanbiedingen zijn terug te vinden op de actiesite van Zeeuw & Zeeuw, namelijk www.nissanwinkel.nl.
De gehele Paasshow van Zeeuw & Zeeuw duurt van 25 tot en met 28 maart. In deze feestelijke periode kunnen de kortingen oplopen tot wel 3.045 euro. "Centraal staan de rijk uitgeruste Nissan Note Connect Edition en de Qashqai N-Connecta en niet te vergeten de Tekna."
Helemaal nieuw in de showroom is de Nissan NP300 Navara. Die moeten de belangstellenden echt komen bewonderen tijdens de Paasdagen. Zowel in de showroom in Wateringen als in die van Zoetermeer staat de Nissan NP300 Navara opgesteld en deze zal zeker veel bekijks trekken. "De Nissan NP300 Navara is de nieuwste pick-up in het Nissan-gamma", vertelt Marie-Lise. "Het model is leverbaar in een tweetal carrosserieën, namelijk de King Cab of de Double Cab."
De Paasdagen kunnen niet meer stuk na een bezoekje aan Zeeuw & Zeeuw, dé Nissan-dealer voor de regio Delft, Zoetermeer, het Westland en Den Haag.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
Wateringen
(0174) 63 80 60

Platinastraat 47
Zoetermeer
(079) 750 50 25

www.nissanwinkel.nl
www.zeeuwenzeeuw.nl