Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Pro Cee'd.
Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Pro Cee'd.

Drie dagen lang Paas-voordeel bij KIA Van Leeuwen

advertenties

DELFT – Pasen kan nu al niet meer stuk bij KIA Van Leeuwen. Het dealerbedrijf is op vrijdag 25, zaterdag 26 en maandag 28 maart open. Dan is er volop voordeel te behalen, bovendien zijn er ontzettend veel mogelijkheden om auto's te testen.

Bijvoorbeeld de KIA Sportage en de KIA Picanto. Maak een proefrit met deze auto's en ding vervolgens automatisch mee naar de kaarten voor Concert at Sea. De beschikbare kaarten worden verloot onder alle proefrijders van deze Paasdagen door KIA Nederland. "En dan is er nog het ongebruikelijk grote Paasvoordeel", zegt verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden. "En de gunstige regelingen waarmee u kennis kunt maken. KIA betaalt bijvoorbeeld tot wel zeven maandtermijnen van uw financiering, wat in feite een fikse korting betekent. Of laat u informeren over de scherpe tarieven voor Private Lease."
Veel aandacht zal zeker uitgaan naar de speciale uitvoeringen van de KIA Sportage en KIA Picanto. Deze zijn verkrijgbaar in respectievelijk de actiemodellen First Edition voor 29.495 euro en de Colour Line voor 13.995 euro. Dé mogelijkheid om exclusief KIA te rijden! "Kortom, laat u informeren, kom proefrijden en profiteer van veel voordeel tijdens de Paasdagen", aldus Wendy.

KIA Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl