De verkoopadviseurs Wouter de Vos (rechts) en Jelle van der Vlugt bij de Suzuki Vitara.
De verkoopadviseurs Wouter de Vos (rechts) en Jelle van der Vlugt bij de Suzuki Vitara.

Spectaculair Paasvoordeel bij Suzuki Kees Balvert

advertenties

DEN HAAG-YPENBURG – De vestigingen van Suzuki Kees Balvert in Ypenburg-Den Haag en Monster zijn op Tweede Paasdag gewoon geopend. Een feestdag die bij dit Suzuki-dealerbedrijf ook echt een feestelijke dag zal worden. Kom jij ook Paaseitjes en voordeel zoeken?

Tweede Paasdag wordt onder andere opgeluisterd met een Tankpasactie. Een actie waarvan je pas zult profiteren, als je een nieuwe auto aanschaft. Klanten krijgen namelijk bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki, ongeacht welk model, een tankpas met een tegoed van 750 tot 1.000 euro. "Met deze pas zul je 10.000 kilometer kunnen rijden zonder te hoeven tanken", aldus verkoopadviseur Wouter de Vos.
Suzuki wil graag eerlijk over verbruik zijn. Het merk is er van overtuigd dat zijn modellen zuinig zijn, onder alle omstandigheden. "Daarom nu dus deze tankpas, waarmee je makkelijk 10.000 kilometer kunt rijden. De tankpas geeft u en Suzuki Kees Balvert een helder beeld, overigens in combinatie met de Verbruik-app, van het verbruik van jouw Suzuki", aldus De Vos.
De Paasshow van Suzuki Kees Balvert zal op nog meer vlakken voor velen heel interessant kunnen zijn. Koop je namelijk een nieuwe Suzuki, dan komt daar nog een pakket accessoires ter waarde van 500 euro boven op. "En ja, het gaat maar door", vertelt De Vos. "Op de occasions betaalt de klant namelijk helemaal geen afleveringskosten. De auto's worden afgeleverd mèt onderhoudsbeurt, APK, helemaal gepoetst en met een volle brandstoftank. Niet te vergeten, is er de zes maanden BOVAG-garantie en één jaar Suzuki Mobiliteitsgarantie."
Bekijk in de showroom ook de Suzuki Vitara, waarvan onlangs een nieuwe variant op de markt is gebracht. Het grote verkoopsucces is nu ook leverbaar met een 1.4 Turbomotor met 140 pk. Uiteraard is deze auto, en alle andere modellen, altijd beschikbaar voor een proefrit.
Kom van al dit voordeel profiteren bij Suzuki Kees Balvert tijdens Tweede Paasdag op maandag 28 maart. Wouter de Vos en het voltallige verkoopteam zullen u graag verder vertellen over alle acties.

Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/balvert