Vestigingsleider Marc van Snippenburg bij de XC70, één van de absolute mustsee’s in de showroom van Volvo NIHAM.
Vestigingsleider Marc van Snippenburg bij de XC70, één van de absolute mustsee’s in de showroom van Volvo NIHAM.

Zoek en vind je voordeel op Tweede Paasdag bij Volvo NIHAM

advertenties

DELFT – De Paasdagen worden pas echt leuk na een bezoek aan Volvo NIHAM. De Volvo-dealer is maandag 28 maart, op Tweede Paasdag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Profiteer dan van de vele Paasacties, onder andere op de Volvo V70.

Tijdens Tweede Paasdag is er nog veel meer reden tot juichen. Iedereen die een gebruikte auto koopt, mag voor 1.000 euro aan accessoires uitzoeken of kan kiezen voor 500 euro extra inruilpremie. "De keuze is aan de klant", zegt vestigingsmanager Marc van Snippenburg. Tijdens Tweede Paasdag staan twee actiemodellen van de Volvo V70 en XC70 centraal, de Polar en Polar+. Volvo NIHAM biedt geïnteresseerden de laatste kans om straks in deze prachtige uitvoering van de Volvo V70 of XC70 te rijden. "Er is slechts een beperkt aantal exemplaren op voorraad", geeft hij aan. "En met een scherpe prijs vanaf 39.995 euro krijg je wel een heel complete Volvo V70 of XC70."
De Volvo V70 en XC70 Polar zijn standaard voorzien van xenon-koplampen, lederen bekleding, lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem, stand-kachel met voorverwarming en Volvo On Call. "Leverbaar met benzine en diesel motoren, beginnend bij een 150 pk sterke dieselmotor of 190 pk benzinemotor", aldus Van Snippenburg. "Alleen tijdens deze Paasdag kan de koper ook bij de V70 en XC70 Polar voor 1.000 euro aan extra accessoires uitzoeken."
Dan hebben we het over de Volvo V70 en XC70 Polar gehad, maar er is een versie met een nòg uitgebreider uitrusting met de naam Polar+. Extra zijn onder andere het schuif- en kanteldak, de luxere lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen en extra chrome-accenten in het in- en exterieur. "Net vóór de zomervakantie verwachten wij de compleet nieuwe Volvo S90 in de showroom. De opvolger van de S80", legt hij uit. "Het vernieuwde model borduurt voort op het succes van zijn voorganger. Kenmerkend zijn het gebruik van de laatste veiligheidstechnologieën, de mogelijkheid om autonoom te rijden, de groei in maatvoering – namelijk een klasse groter en luxueuzer, en dit alles met behoud van de prijsstelling van de huidige modelreeks. De nieuwe Volvo S90 komt er in benzine-, diesel- en hybride-variant."
Bij Volvo NIHAM zult u zeker een geslaagde Tweede Paasdag beleven. Profiteer van de vele Paasacties!

Volvo NIHAM
Schieweg 77
(015) 251 23 70
www.niham.nl