Het grote aanbod houten vloeren van Floors for You.
Het grote aanbod houten vloeren van Floors for You.

Voorjaarsactie bij Floors for You

advertenties

NAALDWIJK – Het Paasweekend is voor veel mensen een ideaal weekend om zich te orienteren op zaken in en om het huis. Er worden veel woningen verkocht en dat is te merken bij bedrijven die zijn gespecialiseerd in woninginrichting.

Bij Floors for You in de Gildestraat 225 in Naaldwijk is dat dus ook goed te merken! Het is druk en natuurlijk vind het bedrijf het fijn dat er weer veel huizen verkocht worden. "Iedere dag ontmoeten we meerdere mensen met tekeningen van hun nieuwe woning in de winkel", vertelt Gert Petri.
Floors for You is van huis uit producent van houten vloeren. Naast de groothandelsfunctie heeft het bedrijf in Naaldwijk ook een grote showroom voor de particulier. "Al jaren zijn we wekelijks meerdere keren in Delft en omstreken te vinden om vloeren te leggen", aldus Petri. "Ons assortiment bestaat niet alleen uit de door ons zelf gemaakte vloeren, maar ook uit laminaat en een nieuwe generatie PVC-vloeren. Het nieuwe van dit artikel is, dat alle nadelen van het huidige PVC hierop niet van toepassing zijn. Zeer eenvoudig te plaatsen in iedere ruimte, niet egaliseren en net zo eenvoudig als laminaat te plaatsen. Wij hebben deze vloeren als één van de eerste in Nederland beschikbaar."

Paasacties
Met Pasen start bij Floors for You altijd de voorjaarsactie! Hierin zijn er verschillende houten vloeren die extra voordelig aangeboden worden.
Mooie partijen met stoere robuuste vloeren in de juiste kleuren. Mocht u voor de komende maanden een mooie vloer willen, dan is dit het moment. Petri: "Mocht u de vloer niet direct nodig hebben, dan slaan wij deze gratis voor u op tot het moment dat u deze nodig heeft."
Telefoon: (0174) 630 960. Internet: www.floorsforyou.nl.