Mantelzorger mevrouw Grave kreeg woensdag een bloemetje en cheque van D.I.O. drogisterij. Centraal mevrouw Deijs.
Mantelzorger mevrouw Grave kreeg woensdag een bloemetje en cheque van D.I.O. drogisterij. Centraal mevrouw Deijs.

D.I.O. drogisterij zet de beste mantelzorger in het zonnetje

lopende zaken

DEN HOORN - D.I.O. drogisterij Michelle heeft woensdag de beste mantelzorger van het jaar gekozen én volop in het zonnetje gezet.

Klanten van D.I.O. drogisterij mochten afgelopen tijd iemand nomineren voor de prijs van beste mantelzorger. Dit verzoek werd massaal gehoor aan gegeven. De prijs ging na lang wikken en wegen naar mevrouw Grave, die nu zelf wel eens een hart onder de riem verdient. Zij kreeg daarom een dik verdiende cheque van 300 euro overhandigd. Ze ontving daarnaast een fleurige bos bloemen en prachtige woorden van dank en waardering voor het werk dat de winnaar met hart en ziel doet voor mevrouw Deijs.

De actie vond plaats in het kader van de week van Zorg & Welzijn, die vorige week voor het vierde jaar op rij werd georganiseerd. Alle zorgmedewerkers en vrijwilligers van Nederland die vaak in stilte fantastisch werk doen, werden deze week voor het voetlicht gebracht. BN'ers bezochten bovendien de hele week samen met scholieren zorginstellingen door het hele land, met als sluitstuk een drukbezochte open dag bij duizenden zorg- en welzijnsinstellingen, vorige week zaterdag.

D.I.O. drogisterijen draagt de week van Zorg & Welzijn altijd een warm hart toe. 'De zorg raakt iedereen en D.I.O. weet al 24 jaar hoe belangrijk persoonlijk en deskundig advies voor haar klanten is', laat de drogist aan de Dijkshoornseweg 6 weten. "Als beste service-drogist en als specialist op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen, helpt de D.I.O. drogist graag een handje. Daarom staat D.I.O. altijd pal achter alle zorgmedewerkers en vrijwilligers van Nederland. D.I.O. drogisterij Michelle feliciteert via deze weg de winnaar Mevrouw Grave nogmaals van harte met het winnen van deze welverdiende prijs!'