De slaapadviseurs van Auping Plaza Delft helpen iedereen graag aan het juiste bed of matras.
De slaapadviseurs van Auping Plaza Delft helpen iedereen graag aan het juiste bed of matras.

Goed Auping advies begint bij Auping Plaza Delft

lopende zaken

DELFT - Een bed of matras kopen is best lastig. Hard, zacht, pocketveren, een wintertijk: zomaar een aantal termen die voorbij kunnen komen in het aankoopproces. En dan realiseer je je dat je er weinig verstand van hebt.

Je koopt immers niet elke dag een bed of matras. De gespecialiseerde adviseurs van Auping Plaza Delft helpen dagelijks klanten met het maken van hun keuze. Daar is met ingang van maart 2016 een extra hulpmiddel bijgekomen. Auping heeft namelijk de Auping Better Days app gelanceerd. Hiermee krijg je als gebruiker inzicht in jouw slaappatroon en in het type matras dat het best bij jou past. De app bestaat uit een slaapcoach die laat zien hoe je slaapt en die slaaptips geeft om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast geeft de app een matrasadvies op basis van wat jij fijn vindt en wat goed voor je is. Met dit persoonlijke slaapprofiel kom je vervolgens naar de winkel op Woonboulevard Leeuw&Stein, waar je samen met de slaapadviseur het perfecte matras uit de vernieuwde matrassenlijn uitzoekt. Een mooie combinatie van de nieuwste online technieken, persoonlijke voorkeuren én de jarenlange ervaring van Auping. Auping Plaza Delft biedt de complete collectie Auping producten en mag zich dus met recht dé Auping specialist noemen. De bevlogenheid voor het merk is voelbaar wanneer je de winkel binnenloopt. In Deventer werkt Koninklijke Auping al 128 jaar elke dag weer met passie aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Een duurzame relatie met de omgeving, het milieu en het individu is daar wat Auping betreft onlosmakelijk mee verbonden. Auping heeft een groen DNA en investeert dan ook fundamenteel in duurzaamheid.
Auping Plaza Delft is gevestigd op Woonboulevard Leeuw&Stein. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk advies en uitgebreid proefliggen. Onze slaapadviseurs staan graag voor je klaar!