Een voorbeeld van de bollentasjes, die op eerste paasdag gezocht kunnen worden in de Delftse binnenstad.
Een voorbeeld van de bollentasjes, die op eerste paasdag gezocht kunnen worden in de Delftse binnenstad.

Passiflora laat je met Pasen speuren naar bloembolletjes in Delft

lopende zaken

DELFT - Voor veel gezinnen met jonge kinderen staat tijdens Pasen traditiegetrouw het zoeken naar eieren op het programma. Wie na deze zoektocht door eigen huis en tuin nog wel even door wil gaan met speuren, kan op eerste paasdag 27 april op pad in Delft. Claire van der Velden van bloemisterij Passiflora heeft daar dan namelijk in de ochtenduren ruim twintig tasjes met bloembolletjes verstopt.

"Het zijn narcissenbolletjes, die op het punt van uitkomen staan. Je kunt ze in je tuin planten als je ze gevonden hebt", vertelt Claire over de inhoud van de tasjes. De bolletjeszoektocht krijgt een interactief karakter door het gebruik van de Facebookpagina van Passiflora. "Om de deelnemers aan de zoektocht een handje te helpen, zetten we foto's op Facebook van de locaties waar we een tasje hebben verstopt. Wanneer je een tasje met bolletjes gevonden hebt, willen we graag dat je zelf een foto maakt van de plek waar je het hebt gevonden en deze bijvoorbeeld toevoegt als reactie op het Facebookbericht, of dat je er een nieuw berichtje over aanmaakt en dat dan doorlinkt naar onze pagina." Bij de tasjes met de bolletjes zit een kaartje van Passiflora. Wie dat kaartje na de paasdagen inlevert bij de winkel aan de Elzenlaan, maakt kans om in de prijzen te vallen. "Onder alle inleveraars van de kaartjes verloten wij een leuke prijs", belooft Claire.
Passiflora is gevestigd aan de Elzenlaan 8 in Delft. Hier kunt u terecht voor al uw bloemen en planten, vazen en potterie, rouw- en bruidswerk en interieur- en kantoorbeplanting. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zie ook
www.passifloradelft.nl en de Facebookpagina van Passiflora Delft.