Receptioniste Anja de Wit, even achter de balie vandaan, aan de leestafel bij de tablet met Harteveld-app.
Receptioniste Anja de Wit, even achter de balie vandaan, aan de leestafel bij de tablet met Harteveld-app.

Eigentijds en efficiënt, de nieuwe app van Autobedrijf Harteveld

advertenties

PIJNACKER – De ontwikkelingen staan ook bij Autobedrijf Harteveld niet stil. Het autobedrijf is sinds enige tijd ook heel snel, efficiënt en eigentijds te bereiken via een app. De app is zowel te installeren op de Apple-devices als op androids.

"Hiermee is ons bedrijf helemaal van deze tijd", begint directeur Leo Harteveld. "Het enige wat de klant hoeft te doen, is de app te downloaden in de app store en het kenteken te registreren. Na die registratie kunnen wij de klant nog beter helpen. Zo hoeft die niet meer na te denken over de onderhoudsbeurten van de auto. Hij wordt hier actief aan herinnerd via onder andere pushberichten. Zodra de klant een herinnering ontvangt, kan hij zelf een afspraak inplannen. Maar hij kan dit natuurlijk ook op eigen initiatief blijven doen."
De speciale Harteveld-app op je smartphone of tablet.
Alle gemakken onder handbereik. Heel handig bijvoorbeeld ook als je pech onderweg hebt. "Bij pech of een storing kun je er via de app achter komen wat het brandende lampje op je dashboard betekent", legt Harteveld uit. "Bij eventuele schade is het eenvoudig het online schadeformulier even in te vullen. Dit is tegenwoordig overigens een verplichting."

Op zoek naar een nieuwe, weliswaar gebruikte auto? Dan kun je via de app makkelijk en snel het occasionaanbod doorzoeken. Filteren op merk, prijs en andere specificaties is mogelijk. Occasions kun je vervolgens delen via Facebook of Twitter en bij interesse kun je direct een offerte aanvragen. "Heel handig is verder dat je altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en speciaal voor jou geselecteerde acties", legt Harteveld verder uit. "Aanbiedingen, voordeel- en prijsacties, het is er allemaal op te zien. Behalve de directe communicatie en acties die mogelijk zijn, is de app dus bovendien een prima middel om acties te communiceren."
De recente ontwikkelingen bij Autobedrijf Harteveld zijn genoegzaam bekend. Het bedrijf, ooit begonnen als Saab-dealer, heeft zich in de afgelopen jaren meer en meer gericht op de merken Volvo, Subaru en Ford. Bestaande Saabs kunnen overigens nog heel goed worden gerepareerd of onderhouden in de werkplaats, want de expertise is nog ruimschoots aanwezig. Enige tijd terug is het enigszins ingekrompen bedrijf verhuisd van bedrijventerrein Ruyven naar de Delftsestraatweg 26C, alwaar het van oudsher een vertrouwd gezicht is. Autobedrijf Harteveld opende namelijk meer dan vijftig jaar geleden de deuren aan deze zelfde Delftsestraatweg, al was dat aan de Delfgauwse zijde.

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26C
2641 NB Pijnacker
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl