De nieuwe Poets / Auto Detailing afdeling van Idenburg Car Solutions.
De nieuwe Poets / Auto Detailing afdeling van Idenburg Car Solutions.

Lak ècht hersteld met Auto Detailing van Idenburg Car Solutions

advertenties

DELFT – Idenburg Car Solutions aan de Schieweg 81 staat van oudsher bekend als poetsbedrijf. In de loop der jaren zijn er echter steeds meer bedrijfsonderdelen bij gekomen. Het is inmiddels een groot, toonaangevend Delfts autobedrijf geworden.

De belangrijkste omslag in de voorbije periode is, dat Erik Idenburg per 1 februari algemeen bedrijfsleider van Idenburg Car Solutions is geworden. Hij vertegenwoordigt samen met zijn vader Idenburg Car Solutions, dat begin jaren negentig is opgericht. Idenburg Car Solutions is vertrouwd, betrouwbaar en bereikbaar en biedt alles voor uw auto op één plek: onderhoud, reparatie en APK, reinigen en poetsen, in-, uit- en overbouw en het grondig en veilig wassen. Na zijn komst heeft Erik Idenburg het autopoetsen een erge boost gegeven. "Ja, dat is mijn specialisatie", zegt Idenburg. "Daarin hebben we ons steeds verder ontwikkeld. We spreken tegenwoordig dan ook niet alleen meer van poetsen, maar ook van Auto Detailing, het gedetailleerd bewerken van de lak om die terug te brengen in nieuwstaat."
De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is de SRC keramische coating. De keiharde coating, in feite een flinterdun laagje vloeibaar glas dat uithardt. "Heel wat anders dan coatings op basis van waxbasis en teflon. Op zich ook nog steeds prima producten", vertelt hij. "Ik heb voor het professioneel aanbrengen van deze keramische coating zelfs een speciale opleiding moeten doen. Binnen het bedrijf hebben we er een hele nieuwe afdeling voor gecreëerd. De Poets / Auto Detailing afdeling heeft een houten vloer en een schaarbrug. Door middel van LED-verlichting worden de kleinste krasjes en beschadigingen bloot gelegd. Alle imperfecties komen feilloos naar voren. Als behandeling wordt er een flinterdun glaslaagje aangebracht. Na het reinigen en herstellen komt de auto in een hogere staat. Het is namelijk de bedoeling dat de auto er weer helemaal als nieuw uit komt te zien."
Auto Detailing is iets anders dan het gewone traditionele poetsen. "Niet langer het in de wax zetten van lak, maar gedetailleerd bewerken van de lak om die terug te brengen in nieuwstaat", aldus Idenburg. Bij Auto Detailing wordt de lak daadwerkelijk verbeterd. Elke auto is weer anders. "Samen met u bekijken we de auto om zo een passende offerte te maken."
Bij Idenburg Car Solutions kan men u hier alles over vertellen. Telefoon: (015) 257 16 70. Internet: www.idenburgcarsolutions.nl.