Directeur Sjef Kleyweg tussen drie top-occasions van Opel, Hyundai en Chevrolet.
Directeur Sjef Kleyweg tussen drie top-occasions van Opel, Hyundai en Chevrolet.

Samen met Auto's Kleyweg op zoek naar een geschikte occasion

advertenties

DEN HOORN – Bij Auto's Kleyweg staan altijd zestig goede occasions op voorraad. Het mag dan wel een dorpsgarage zijn, Auto's Kleyweg heeft veel contacten in de – grote – autowereld. Occasions worden in binnen- en buitenland ingekocht. "Met name richten wij ons qua occasion-aanbod op de merken Opel, Hyundai en Chevrolet", geeft Sjef Kleyweg aan. "Naast Opel-specialist, zijn we sinds enige tijd ook Hyundai-specialist geworden voor Den Hoorn en omgeving. Overigens hebben wij voor wat betreft dat laatste merk een professionele relatie met Preuninger, die immers de officiële Hyundai-dealer van deze regio is."

De klant wil een andere auto, maar weet vaak niet precies wat hij zoekt. Natuurlijk heeft hij zich wel georiënteerd op internet, maar ziet dan niet zelden door de bomen het bos niet meer. "Wij beginnen dan, hier aan tafel met een lekker kopje koffie en stellen eerst eens een heleboel vragen. Hoeveel kilometer rijdt u per jaar, wilt u op benzine, gas of diesel rijden? Of denkt u over elektrisch? Wilt u een caravan kunnen trekken? Heeft u wel eens gedacht aan een automatische versnellingsbak? Moeten de elektrische fietsen mee kunnen. Navigeert u met uw telefoon en wilt u die inbouwen in de auto of wilt u een auto met navigatie af-fabriek?"
De klant wil natuurlijk ook weten wat de auto kost aan houderschapsbelasting of verzekering. "Dat rekenen we hier ter plaatse uit met de klant erbij. Brandstofverbruik, een vraag die iedere klant zich stelt. Hoe betrouwbaar is de folder en wat is het echte verbruik? We gaan met de klant op zoek naar wat er op internet te vinden is op de diverse blogs van gebruikers. Verbruikscijfers uit de praktijk. Heel transparant en helder."
Als je voldoende energie en tijd steekt in het bepalen van de echte wensen van de klant kan er een weloverwogen beslissing worden genomen. "En als Kleyweg hem niet heeft staan, gaan we met de klant het internet op en zoeken de auto die hij wil. Ook dan kan de klant van onze diensten gebruikmaken. Ofwel hij gaat zelf de auto kopen en komt later voor onderhoud bij ons of Kleyweg koopt de auto en levert hem aan de klant."
Zo'n functie heeft Auto's Kleyweg voor alle gevoerde merken, dus Opel, Hyundai en Chevrolet. Maar wilt u iets anders, dan gaat Kleyweg ook graag de uitdaging aan. Met het dorpse karakter van dit autobedrijf, blijft alles laagdrempelig, vriendelijk en vooral persoonlijk. De klant als uitgangspunt. Telefoon: (015) 262 70 35. Internet: www.autoskleyweg.nl.

Fotobijschrift: Directeur Sjef Kleyweg tussen drie top-occasions van Opel, Hyundai en Chevrolet.