Verkoopmedewerker Mitchel Roos van Vakgarage DIGO bij de Toyota Yaris waar een Super-Auto-Deal voor geldt.
Verkoopmedewerker Mitchel Roos van Vakgarage DIGO bij de Toyota Yaris waar een Super-Auto-Deal voor geldt.

Super-Auto-Deals op occasions bij Vakgarage DIGO

advertenties

DELFT – De enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland, Vakgarage, bestaat 25 jaar en dat is reden voor een feestje.

De DIGO-vestiging aan de Motorenweg 25 in Delft opereert al weer een aantal jaren onder de vlag van Vakgarage, een waarborg voor de beste kwaliteit. Vooral in de werkplaats zullen de klanten de feeststemming kunnen merken. Daar namelijk krijg je een gratis aircocheck en een refresh bij de APK of een onderhoudsbeurt. De APK zelf kost maar 19,50 euro en de onderhoudsbeurt kost 99 euro inclusief Wegenwacht Pechhulp Benelux gratis!
Bij een onderhoudsbeurt is er ook Wegenwacht Europa mogelijk, inclusief woonplaatsdekking voor slechts 49,90 euro. Vakgarage DIGO biedt ook een aankoopkeuring aan. Veel scherpe aanbiedingen zijn er verder op het gebied van zomerbanden, want daar wordt het ook weer tijd voor.
Ook op het gebied van gebruikte auto's is er bij Vakgarage DIGO heel wat voordeel te behalen. Profiteer van de Super-Auto-Deals! "De vraag naar occasions is groot", zegt verkoopleider Ton van Langeveld. "We slagen er altijd weer in om onze showrooms aan de Motorenweg en ook die aan de Reinier de Graafweg te vullen met 250 occasions. We hebben ons gespecialiseerd in een breed, met de nadruk op breed aanbod kwaliteitsoccasions."
Vakgarage DIGO heeft dus niet alleen de specifieke dealerauto's staan, maar juist een enorme selectie occasions, in alle prijsklassen van 1.000 euro tot 50.000 euro en voor elke koper. "We maken het dan ook heel vaak mee dat een jongen die net zijn rijbewijs heeft gehaald en hard gespaard heeft voor zijn eerste auto, bij ons een startersauto koopt van 1.750 euro", zegt hij. "Na een aantal jaren wordt deze weer ingeruild voor een jongere en later wordt zijn eerste lease-auto ook bij ons besteld. Kijk, daar doen we het voor. We halen niet voor niets gemiddeld 8.5 voor klantentevredenheid."
Kom naar één van de twee filialen om te profiteren van de acties met Super-Auto-Deals. "Ik kan bijvoorbeeld heel enthousiast worden van onze speciaal bij Toyota ingekochte Yarissen van 2015, het allernieuwste model hybride", gaat van Langeveld verder. "We hebben er slechts acht kunnen krijgen, in verschillende kleuren en uitvoeringen." Telefoon: (015) 515 00 85. Internet: www.vakgaragedigo.nl.