De verkoopadviseurs Peter Overmeire en Ben van Holsteijn bij de Citroën C4 Cactus.
De verkoopadviseurs Peter Overmeire en Ben van Holsteijn bij de Citroën C4 Cactus.

Citroën C4 Cactus: spraakmakend model bij Motorhuis Delft

advertenties

DELFGAUW – Motorhuis Delft is officieel dealer van de merken Citroën en Opel voor deze regio. Kom eens langs in de showroom op Bedrijventerrein Ruyven. Bekijk in de aparte Citroën- en Opel-showroom de modellen van beide merken. En laat u deskundig informeren.

Een model dat zeker meteen zal opvallen in de Citroën-showroom, dat is de C4 Cactus. Een bijzonder vormgegeven C4, met als opvallend kenmerk de airbumpers voor optimale veiligheid aan de flanken. Niet minder opvallend is de neus van deze auto, een stompe neus met kop- en mistlampen op een aparte manier hierin verwerkt. "Het is een auto die sinds 2014 op de markt is", zegt verkoopadviseur Peter Overmeire. "De vormgeving is een beetje baldadig. Ik noem het wel eens de vernieuwde 2CV in een moderne uitvoering. De auto roept tegengestelde reacties op. De ene helft vindt hem geweldig en de andere helft haat deze auto. Wat in elk geval in zijn voordeel spreekt: de auto is licht in gewicht, goedkoop in het gebruik, biedt veel ruimte en is voordelig in de aanschaf. Veel auto voor weinig."

Instapmodel Cactus Live
De vanafprijs van de Citroën C4 Cactus, het instapmodel Live, heeft een prijskaartje van 16.690 euro. Daarnaast is het model leverbaar als automaat en in diverse dieselvarianten. Verder is er nog de Feel-uitvoering met een prijs van 18.490 euro en de meest luxe Shine-uitvoering voor 19.990 euro. "Alle uitvoeringen zijn met diverse motoren leverbaar", zegt Overmeire. "De standaard benzine motor is de Pure Tech 82. De diesels beginnen bij een BlueHDi 100 S&S."
De uitrustingsniveaus van de Live, Feel en Shine lopen steeds verder op. De Shine is dus het meest luxe uitgevoerd. Onder andere 16-inch lichtmetalen wielen, automatische airco, automatisch inschakelende verlichting, een regensensor, parkeersensoren achter, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, een middenarmsteun met een opbergvak en extra getinte zijruiten achter en achterruit.
Over acties niet te klagen bij Motorhuis Delft. Het bedrijf heeft een aantal 14% diesels op voorraad staan, waarvoor tot aan 2020 dit percentage aan bijtelling betaald wordt. Profiteer daar van als zakelijke rijder! "Maar ook prijsvoordeel", zegt Overmeire. "Indien men een auto uit onze voorraad koopt, dan kan het voordeel oplopen tot 2.000 euro!"
Breng een bezoek aan de showroom van Motorhuis Delft. Citroën of Opel, hier slaagt u altijd.

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl