Een fiks deel uit het assortiment van Deco Wandmode Delft.
Een fiks deel uit het assortiment van Deco Wandmode Delft.

Geef uw interieur een nieuwe look met Deco Home Wandmode Delft

advertenties

DELFT – Het inrichten van uw huis. Een leuk karwei, vooral als u er van houdt om te klussen. Heeft uw woonkamer nieuwe wandbekleding nodig? Dan is Wandmode Delft aan de Minervaweg 14 de winkel waar u zijn moet om ideeën op te doen.

De winkel van Peter en zoon Stefan de Wit heeft wel negenhonderd soorten behang op voorraad. "Maar wij kunnen natuurlijk ook ingeschakeld worden om de klus uit te voeren", zegt Peter. "De klant maakt zijn keuze in de winkel en vervolgens komt ons team bij hen thuis. In één dag kunnen wij een hele woonkamer behangen. Binnen een week behangen wij een compleet interieur."

Uitvoerende taken
Behangen, schilderen en stuken, hiervoor komen de medewerkers gewoon bij u thuis. En een vloer leggen is ook mogelijk. Peter en Stefan de Wit hebben twee vaste medewerkers in dienst voor de uitvoerende taken en daarnaast is er samenwerking met een aantal zzp'ers. "Niet alleen voor behang kun je bij ons terecht, maar ook voor gordijnen en andere raamdecoratie", geeft Stefan aan. "Overigens is de raamdecoratie blijvend extra scherp geprijsd met wel 30 procent korting." Daarnaast heeft Wandmode Delft een assortiment verven, bestaande uit professionele verf van het merk Sigma en nog drie andere kwalitatief goede merken. En verder is er een ruime keuze in vloeren, van de soorten laminaat, PVC, vinyl en tapijt. "We bestaan inmiddels drie jaar hier in Delft", zegt Peter, die de buitendienst voor zijn rekening neemt. "Hier in de Delftse winkel tref je mijn zoon Stefan en we hebben ook nog een andere winkel, met de naam Deco Home Zoetermeer."

Deco Home organisatie
Deco Home is een organisatie met vestigingen door heel Nederland. De winkels onderscheiden zich door een ruim assortiment, een goede kwaliteit, een goede prijs / kwaliteit verhouding en een volledige service van aankoop tot uitvoeren. "Alles onder één dak, met altijd één aanspreekpunt, dat zijn de grote voordelen van deze bedrijfsformule", legt Stefan uit. "Kom eens langs in de winkel en ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van woninginrichting." Telefoon: (015) 887 78 77. Internet: www.wandmodedelft.nl.