Het grote aanbod occasions bij Baaf Automotive.
Het grote aanbod occasions bij Baaf Automotive.

Baaf Automotive let op jóuw budget!

advertenties

DELFT – Baaf Automotive, hèt autobedrijf waar je zijn moet voor een goede budgetauto. Een auto met een hoge kwaliteit, maar die niet te duur is. Bij Baaf Automotive hoef je over de prijs niet in te zitten, de prijzen lopen tot 5.000 euro.

Baaf Automotive let dus op je budget. Omdat je dat zelf ook al doet, kan de deal snel gesloten zijn. "Veel van onze klanten zijn mensen die net hun rijbewijs hebben gehaald", zegt Manfred Bavelaar. "Die kunnen hier goedkoop hun eerste auto'tje kopen."
Het bedrijf van Manfred Bavelaar is niet alleen voor de verkoop van een goede gebruikte auto het juiste adres. Ook voor het onderhoud aan je auto is dit het aangewezen bedrijf. Het bedrijf heeft hiervoor een volledig geoutilleerde werkplaats. Hier kan het onderhoud aan alle denkbare merken uitgevoerd worden. "We werken niet alleen veel voor particulieren, maar vooral ook in opdracht van bedrijven", aldus Bavelaar. "Natuurlijk is ook de APK hier mogelijk, hiervoor hoef je geen afspraak te maken."
Baaf Automotive is klein, flexibel en goedkoop. Het is gewoon een goed Delfts bedrijf. Enige tijd geleden is dit nog eens onderstreept met de titel Delfts Ondernemer van het Jaar 2015, uitgereikt tijdens de Kracht van Delft. "Het imago van beunhazen moet een beetje af van bedrijven die tweedehands auto's verkopen", geeft Bavelaar aan. "Het is leuk dat we met deze onderscheiding juist hebben kunnen bewijzen een heel goed bedrijf te zijn."
Baaf Automotive houdt zijn grote aanbod occasions graag op het juiste peil. Eigenlijk doorlopend is het bedrijf namelijk op zoek naar goede auto's om in te kopen. Baaf Automotive, het bedrijf waar je zijn moet om met een bescheiden budget een goede auto te kopen!

Baaf Automotive
Vrijenbanselaan 33
(015) 215 96 96
www.baafautomotive.nl