Zo mooi mogelijk het voorjaar in.
Zo mooi mogelijk het voorjaar in.

Je ziet er dit voorjaar op je allerbest uit

advertenties

DELFT – Het voorjaar is heerlijk, want dan kun je weer lekker werken aan een bruine huid. Wil je alvast een beginnetje maken? Ga dan naar de zonnestudio Suntimes aan de Papsouwselaan 133. Ervaar de weldadige werking van de professionele bruiningsapparatuur. Als nieuwe klant krijg je de eerste keer een leuke korting op het gebruik van de zonnebanken! Deze andere ondernemers maken ook dat het voorjaar niet snel genoeg kan beginnen:
De topstylistes van Kapsalon Headquarter aan de Gasthuislaan 64 zorgen voor de juiste hairlook dit voorjaar. Helemaal volgens de laatste modetrends. De topstylistes maken een kapsel dat past bij de vorm van het hoofd en het type mens. De kleur maakt het helemaal af.
Voedingscoach aan huis is er speciaal voor vrouwen en mannen met een druk leven. De voedingscoach Andrea Westerwout komt bij jou aan huis. Volgens een op maat gemaakt plan val je zienderogen af. Begin er snel mee, zodat je er op je best uitziet als het voorjaar begonnen is.
Schoonheidsinstituut BeauMel in de Hugo de Grootstraat 35 is een gerenommeerde beautysalon. Hier kun je terecht kan voor diverse behandelingen. Boek hier verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging.
Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Het bedrijf in Maasland is van moeder Coby en dochter Elselien van Buuren. De collecties sieraden worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke manier gemaakt. Leuk om je voorjaarse outfit nog leuker te maken.
Yvette van Zon is behalve schoonheidsspecialiste ook pedicure. In haar praktijk in de Spiekmanstraat 48 is naast een gewone pedicurebehandeling ook een medische behandeling mogelijk. Daarnaast een Super Relaxed behandeling, want in het voorjaar is het natuurlijk belangrijk om relaxed te zijn. De open schoentjes kunnen aan na een bezoek aan Yvette van Zon.
Yi He Acupunctuur Centrum heeft in het jaar 2008 de deuren geopend in de Choorstraat 25. In het pand treft je Wei Wang en zijn vrouw Yan. Zelf doet Wei voornamelijk acupunctuur, kruidenbehandelingen en massage en zijn vrouw doet ook diverse behandelingen, onder andere gezichtsbehandelingen en het liften van de huid.
Tong Ren Tang in de Haagse Wagenstraat op nummer 104C is gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeskunde. Naast arts, is H. Liang ook geregistreerd schoonheidsspecialiste. Je huid wordt hersteld en verzorgd, je krijgt een prachtige teint en ziet er vitaler uit.