Chef-werkplaats Wim Wittenburg, al ruim veertig jaar werkzaam bij Profile Car & Tyreservice Van Kleef.
Chef-werkplaats Wim Wittenburg, al ruim veertig jaar werkzaam bij Profile Car & Tyreservice Van Kleef.

Banden, onderhoud, reparaties: alles is mogelijk bij Van Kleef

advertenties

DELFT – Profile Car & Tyreservice Van Kleef, hèt bedrijf als het gaat om de bandenwissel. Wie kent dit bedrijf in Tanthof-West nu niet? De zomerse voor de winterse variant, en natuurlijk andersom, bij Profile Car & Tyreservice regelen ze het snel en vakkundig. Zodat u altijd veilig de weg op kan.

Behalve deze corebusiness, houdt het al meer dan tachtigjarige bedrijf zich ook bezig met het onderhoud en servicereparaties aan uw auto. Dat is ook al veertig jaar een belangrijke activiteit binnen Profile Car & Tyreservice Van Kleef, dat al weer dertien jaar onder leiding staat van Arthur Schaap. "Dat onderhoud en die reparaties, die willen we steeds meer gaan uitdragen", vertelt bedrijfsleider Bert Verstegen. Overigens van steeds meer verschillende merken en ook voor leasemaatschappijen. Voor die controlebeurten en onderhoud zijn in het geval van de leasemaatschappijen overkoepelende afspraken gemaakt. Zoals bij iedere klantrelatie moet er vertrouwen zijn. Het uitdragen van dit bedrijfsonderdeel, onderhoud en reparaties, wordt ook met landelijk beleid van Profile Nederland ondersteund."
Het bedrijf huist sinds eind jaren tachtig in Tanthof-West. In de werkplaats van 1200 vierkante meter staan zeven bruggen en is er een put voor vrachtwagens. Op de bruggen kan aan geheel nieuwe, maar ook aan oude auto's gesleuteld worden en aan alles wat er tussenin zit. "Met aantrekkelijke onderhoudstarieven en we zijn aangesloten bij en gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Duurzaamheid en groen wordt, ook in de autobranche, steeds belangrijker", aldus Verstegen.
Het nieuwe, landelijke beleid van Profile Car & Tyreservice Van Kleef houdt onder andere een uniforme werkwijze in, een uniforme uitstraling en hetzelfde prijsbeleid bij alle vestigingen."
Momenteel is men binnen het bedrijf druk bezig om de nieuwe huisstijl overal aan te brengen. Over twee weken moet alles klaar zijn. En Arthur Schaap wil nog wel kwijt: "Door het wegvallen van vele merkdealers in deze regio, hebben we wel gemerkt dat de vraag naar auto-onderhoud veel groter is geworden. We hebben er extra personeel voor moeten aannemen."

Profile Car & Tyreservice Van Kleef
Accrastraat 1
(015) 256 03 47
www.profile.nl