Het theaterstuk Oost/West is 4 maart te zien bij Lijm & Cultuur.
Het theaterstuk Oost/West is 4 maart te zien bij Lijm & Cultuur.

Theater, expositie en debat bij Chaos aan de Schie

cultuur

Lijm & Cultuur is een plek waar je inspiratie kunt opdoen. Tijdens Chaos aan de Schie, maar ook daarbuiten. De variatie is groot...

VPRO Tegenlicht Meet Up - woensdag 2 maart 20.30 uur
Doorpraten over de uitzending "De Slimme Universiteit". Hoe ziet een werkelijk toekomstbestendige opleiding eruit? MOOC's? Rendementsdenken? Wat willen wij? Wat willen de studenten van vandaag en morgen? Met onder andere social media-specialist Rob Speekenbrink, E-learing specialist Willem van Valkenburg en gastheer Meine Oosten. Toegang gratis.

Delftse Prémière - Oost/West - 4 maart 20.30 uur
Twee broers kijken vanuit een totaal geflipte toekomst terug naar de eerste wereld problematiek. Ze wonen al heel hun leven opgesloten in een klein appartement. Hoe de wereld eruit ziet weten ze niet, maar ze denken dat Nederland al onder water is gelopen en dat kwade onthoofders het roer hebben overgenomen. Een theaterstuk van "Kat op het Spek'" over de strijd om het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar vaderlijke erkenning. Prijs: 15 euro /12 euro 50 (CJP/studenten), 45 euro inclusief diner. "Meer hiervan! Graag! Ze vormen een aan elkaar gewaagd spelersduo" – Theaterkrant ****.

De Versierde Mens - opening 9 maart
Twee jonge Delftse meiden – Felien Durmus en Aischa de Vries – verdiepten zich in de versierde mens. Hoe maken mensen zich mooier in de verschillende culturen en waarom eigenlijk? Het resultaat: 12 manshoge versierde poppen vol versieringen en prachtige verhalen. Ze worden geëxposeerd bij Chaos aan de Schie in de week van 9 tot 12 maart. De feestelijke opening op 9 maart om 20.00 uur.

Praktisch
Het Experiment is op werkdagen open van 10.00 tot 17.00 uur voor koffie, werken, lunchen en loungen. Chaos aan de Schie is open voor diner op woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Meer informatie op www.chaosaandeschie.nl. Voor de actuele culturele agenda en kaarten zie www.lijmencultuur.nl.