Chantal, Megan en Evaline voor het door RODI beletterde pand aan de Stalpaert van der Wieleweg 45.
Chantal, Megan en Evaline voor het door RODI beletterde pand aan de Stalpaert van der Wieleweg 45.

Thai Delft 2 Go

vaste rubrieken

DELFT – Delft is sinds eind vorig jaar een uitstekend afhaal- en bezorgrestaurant rijker: Thai Delft 2 Go. Afgelopen twee maanden hebben al vele Delftenaren geproefd dat het goed is.

Om bekendheid aan de komst en aanwezigheid van Thai Delft 2 Go te geven, schakelde het bedrijf RODI Media zh in. Het pand aan de Stalpaert van der Wieleweg 45 en een bedrijfsauto werden door RODI reclame & belettering voorzien van de strakke en de opvallende uitstraling van Thai Delft 2 Go. Het logo werd ontworpen door RODI, daarnaast werden in de krant Delft op Zondag advertenties geplaatst.
Thai Delft 2 Go combineert het beste van twee werelden. In het restaurant wordt gewerkt met de hoge normen op het gebied van hygiëne en er wordt een bezorgsnelheid gehanteerd zoals Nederlanders dat graag zien: binnen een half uur. Dit wordt gecombineerd met het beste dat de Thaise keuken te bieden heeft èn de mooiste en lekkerste producten. Een succesformule, zo bleek de eerste twee maanden. Kijk voor meer informatie op www.thaidelft2go.nl of bel naar 015 – 740 0000. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.