Donny Slot, links (foto: Gerard Remmerswaal)
Donny Slot, links (foto: Gerard Remmerswaal)

Speler in beeld

advertenties

Naam: Donny Slot
Leeftijd: 23
Club: sv Den Hoorn
Positie: nummer 10


-De stadsderby tegen SEP leverde jullie een 2-2 gelijkspel op. Wat vind je van de uitslag?
"Het was in elk geval een verschrikkelijke wedstrijd, de slechtste van het seizoen. Er zat gewoon niks in."

-In elk geval zaten er vier doelpunten in.
"Ja, maar er werd heel slap gespeeld."

-Omschrijf het scoreverloop..
"We kregen een penalty die werd gemist. In de rebound wist Sem (Remmerswaal, red.) wel te scoren. Het tegendoelpunt was een kopbal uit een vrije trap over 40 meter. Op één of andere manier kon een speler van SEP vrij inkoppen. Verdedigend stonden we daar heel slecht. Een minuut of tien daarna was het weer slap verdedigen van onze kant. Uit een moeilijke positie wist die SEP-speler met een stift in de verre hoek te scoren."

-En toen kwam nog jullie gelijkmaker?
"Dat was een minuut of tien na rust. Ik kreeg de bal en wist goed naar voren te dribbelen. Kon hem inspelen op Daan, nog een A-speler die trouwens goed speelde bij ons, en nadat ik de bal weer terug kreeg, kon ik hem hard inschieten.

-En toen zat de wedstrijd in het slot?
"Er kwam heel weinig van terecht. Geen echte kansen meer voor beide ploegen. Na de 2-2 hebben vooral wij nog een kwartier goed aangezet, maar geen doelpunten."

-Merkte je er iets van dat het een echte stadsderby was?
"In het veld wel. Er waren steeds kleine overtredingen, shirts trekken. De spelers wilden elkaar uit hun spel halen. Het publiek van beide kanten was prima. Lekker druk was het."

-Hoe was de scheidsrechter?
"Prima scheids, al had hij eerder tegen die kleine overtredingen op moeten treden. Hij heeft te veel laten zien dat hij het allemaal wel zag, maar had beter een kaart kunnen trekken.

-Jullie doelstelling staat nog steeds?
"Ja, we willen nog steeds kampioen worden en niets anders. Over mijn eigen spel ben ik wel tevreden, al wil ik wel meer beslissend zijn voor de ploeg."

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Ik kijk altijd wel eventjes ja."