Het grote aanbod occasions in de showroom van Autobedrijf Nootenboom.
Het grote aanbod occasions in de showroom van Autobedrijf Nootenboom.

Occasions alom in de – virtuele – showroom van Autobedrijf Nootenboom

advertenties

NOOTDORP - Al meer dan vijftig jaar is Autobedrijf Nootenboom, aan de Oudeweg 29, het vertrouwde adres in Nootdorp voor onder andere de aanschaf van een betrouwbare occasion. Door de verkoop van diverse merken nieuwe auto's worden er maandelijks tientallen auto's ingeruild van alle mogelijke merken. "Tevens hebben wij een groot, Europees netwerk waar wij ook diverse occasions inkopen", vertelt verkoopadviseur Menno Roeling. "Dit zorgt er voor dat wij altijd een ruime voorraad occasions hebben van gemiddeld vijftig auto's."

Bij binnenkomst van een gebruikte auto wordt deze in de professionele werkplaats grondig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. "Nadat de poetsafdeling de auto's onder handen heeft genomen, worden deze aangeboden zowel in de showroom aan de Oudeweg als in onze virtuele showroom. Al onze occasions worden aangeboden met minimaal zes maanden BOVAG-garantie, oplopend tot zeven jaar fabrieksgarantie."
De virtuele showroom van Autobedrijf Nootenboom is te vinden via www.nootenboom-nootdorp.nl.
Mocht u geen geschikte auto hebben kunnen vinden in de voorraad van Autobedrijf Nootenboom, dan kunnen de medewerkers op zoek gaan naar een geschikt exemplaar. "Daarbij laten wij ons niet weerhouden door de landsgrenzen", gaat Roeling verder. "Wij inventariseren uw wensen en gaan op zoek naar de auto die voldoet aan uw en onze criteria en die past binnen uw budget. De auto zal door ons worden opgehaald en geïnspecteerd en worden klaargemaakt voor aflevering. Zo heeft u de zekerheid die een dealer in uw eigen buurt u biedt."
Loop gerust eens binnen om de voorraad van Autobedrijf Nootenboom te bekijken en de eventuele mogelijkheden met één van de medewerkers te bespreken. Telefoon: (015) 310 99 55. Internet: www.nootenboom-nootdorp.nl.