Sasha Goulooze in haar praktijkruimte in zalencentrum Delftstede.
Sasha Goulooze in haar praktijkruimte in zalencentrum Delftstede.

Osteopaat Sasha Goulooze, graag voort met bijscholen

advertenties

DELFT – Sasha Goulooze hoopt in juni van dit jaar examen te doen voor de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer. Met dit diploma op zak, kan de therapeute van Osteopathie Sasha Goulooze haar cliënten straks ook adviezen geven op het gebied van voeding en voedingssupplementen.

"Tijdens deze studie leer ik alles over vitaminen, mineralen en enzymen", legt ze uit. "hieruit vloeit bijvoorbeeld een advies voort om minder of juist meer van het een te eten en om dit te ondersteunen met specifieke vitaminen." Als Osteopaat is Sasha Goulooze altijd in ontwikkeling. Nu weet zij al dat ze volgend jaar andere cursussen zal gaan volgen, om haar praktijk verder te verbreden en haar kennis te verdiepen. "Als osteopaat behandel je de meest uiteenlopende klachten, van een meniscusprobleem tot buikklachten. Daarom is het zo'n prachtig beroep", zegt ze. Al meer dan tien jaar heeft ze de osteopathiepraktijk in Delftstede in de Phoenixstraat 66. Ze heeft tijdens de bijscholingen al extra kennis vergaard over het behandelen van baby's en ze is zich verder aan het verdiepen in voeding en behandeling van acute klachten in de sport.

Oorzaak van klachten
Sasha is 46 jaar en nog iedere week actief als hockeyster, ze legt graag en vaak uit wat osteopathie inhoudt: "Osteopathie is een manier van behandelen waarbij de nadruk ligt op het vinden van de oorzaak van klachten. Vaak denken mensen bijvoorbeeld, dat er bij een tendinitis, een peesontsteking in de schouder, ook behandeld moet worden in dit gewricht. Vaak is dit niet het geval en zal de osteopaat niet eens de ontstoken plek aanpakken. In plaats daarvan wordt gekeken waar de reden zit van de verhoogde spanning in deze zone, waardoor deze zone meer kans had om te gaan ontsteken. Vaak zit de oorzaak in een hele andere regio." Sasha is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie en dat betekent dat een deel van de behandeling wordt vergoed.
Voor meer informatie over de praktijk kunt u de website raadplegen: www.pmc-goulooze.nl of mailen naar osteopathie@pmc-goulooze.nl.
Afspraken: (015) 212 67 22.