Piet Mensert voor de goed herkenbare gele bedrijfswagen van zijn aannemersbedrijf Gebr. Mensert.
Piet Mensert voor de goed herkenbare gele bedrijfswagen van zijn aannemersbedrijf Gebr. Mensert.

'Geen klus te klein' voor aannemersbedrijf Gebr. Mensert

advertenties

DELFT – Het oude Raadhuis in Naaldwijk, dat is een heel groot lopend project van aannemersbedrijf Gebr. Mensert. Een jaar geleden al is de hele buitenkant in de originele stijl terug gebracht. "Nu is de binnenkant aan de beurt", legt Piet Mensert uit.

"Maar in Delft hebben we ook genoeg grote projecten achter de rug. In de Voorstraat hebben we bijvoorbeeld een totale woningverbouwing gedaan. Die verkeert nu in de afrondingsfase. Ook het statige pand van Villa Maria aan de Oostsingel is een klus van ons bedrijf. Van buiten oogt het heel goed, onder meer door de plaatsing van een mooi sierhek rond het gebouw, neergezet in samenwerking met de smid Bitter Staal."

Kleine klussen
Stuk voor stuk blijken van de grote vakbekwaamheid van aannemersbedrijf Gebr. Mensert, met de werkplaats aan de Verwersdijk 35. Allemaal heel grote projecten, maar Piet Mensert wil wel even benadrukken, dat zijn aannemersbedrijf ook gewoon voor kleinere klussen ingeschakeld kan worden. "Voor ons is geen klus te klein", zegt hij vastberaden. "De kleine klussen in en om het huis gaan wij niet uit de weg. Voor een klemmende deur kun je ons gewoon bellen. Moet het toilet opgeknapt worden? Ook daarvoor komen wij langs. Mocht er dus eens een klein klusje te doen zijn, schroom dan niet om ons in te schakelen. Het is een wijdverbreid misverstand dat een aannemersbedrijf als het onze die klussen niet zouden aannemen."

Stormschade
Aannemersbedrijf Gebr. Mensert is een bedrijf dat veel werken in de binnenstad aanneemt. Bij al die werken komt het wel eens voor, dat er dakpannen overblijven. Die verzamelen de medewerkers, om op te slaan. "Voor bijvoorbeeld stormschade", zegt hij. "Wist je dat mensen met inbraakschade bij ons voorrang hebben? We kunnen de volgende dag al heel snel ter plaatse zijn. Snel schakelen heet dat. Tevens kunnen wij assisteren en adviseren bij verzekeringsgevallen."
Het aannemersbedrijf heeft een enthousiast team van acht man en een leerling-timmerman. Het is namelijk een erkend leerbedrijf, dat bestaat sinds 1892. Ruim een eeuw ervaring, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding. Telefoon: (015) 212 53 65. Internet: www.mensert.com.