Afbeelding

Huis te koop: Weideland 19, Den Hoorn

advertenties

DELFT – Natasja Tetteroo is vier jaar geleden in dit tweekamer appartement komen wonen. In Den Hoorn, om lekker dicht bij haar ouders en zussen te blijven. Iets later is haar vriend Martin Tanis bij haar ingetrokken. Hij komt oorspronkelijk uit Ouddorp, maar ze wilden graag samen gaan wonen. Dat ging makkelijk in Den Hoorn, want hij studeerde in Rotterdam.


De woning heeft een centrale entree met trappenhuis en een lift. "Ik ben hier gaan wonen voor mijn rust", zegt Natasja. "Het is een heerlijk rustige woonomgeving. Het leuke is dat je vanaf hier op de fiets in tien minuten in Delft kunt zijn."
Ze willen nu groter gaan wonen, ook met het oog op gezinsuitbreiding, en hebben gekozen voor een hoekhuis in Rijswijk. "Maar nu even over deze woning in Den Hoorn, een heel goed onderhouden appartement. We wonen er nog niet zo lang, maar hebben al heel wat in de woning opgeknapt. Eigenlijk is alleen de vloer nog van de vorige bewoonster", zegt Martin. "Voor de rest hebben we alles aangepakt: de muren, de keuken is er nieuw in gezet en we hebben de badkamer op laten knappen."
Het appartement heeft een lichte woonkamer van 8.79 bij 3.61 meter. De woonkamer heeft een fraaie laminaatvloer. De moderne open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, is slechts vanuit een bepaald gedeelte van de woonkamer echt zichtbaar. "De keuken is een beetje afgescheiden", zegt Natasja. "Dat vinden wij wel leuk, maar er is toch altijd contact mogelijk met degene die in de woonkamer zit."

Het uitzicht
Vanuit het keukenraam heb je vanaf de eerste verdieping een leuk zicht op de straat en je kunt ver de dwarsstraat in kijken. Het uitzicht aan de achterzijde is zo niet nog prachtiger. "Een geweldig mooie bungalow", zegt Martin.
Daarnaast bevindt zich een geitenweitje en een speeltuin.
Het pas gebouwde kinderdagverblijf is even verderop. "Buiten zitten kunnen we ook heerlijk", zegt Martin. "Aan de achterkant is namelijk een zonnig balkon." En Natasja vult aan: "Lekker uit je werk met een wijntje op het balkon, je zit er precies in de zon." Het balkon is te betreden via de slaapkamer.

Inventief materiaal
De slaapkamer is 4.61 bij 2.97 meter. Het is een slaapkamer die ruim is en waar je meer dan genoeg ruimte hebt. "Ontzettend leuk is de badkamer, die twee toegangen heeft", zegt Natasja. "Zowel vanuit de badkamer als via het centrale gangetje kun je in de badkamer komen. Die hebben wij dus helemaal opgeknapt in 2014."
De nette badkamer is uitgerust met een wastafel, een toilet, een douchecabine en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. "We hebben zowel de vloer als de wanden van de badkamer tegelloos, maar met een inventief nieuw materiaal laten inrichten", aldus Martin. "Het lijkt op reliëf, maar is glad. De meubelen in huis kunnen overigens overgenomen worden, zijn eventueel bij de koop inbegrepen."
Centrum van Den Hoorn
De woning heeft een inpandige berging in de onderbouw, met de opstelplaats van de CV-combiketel. De woning bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Den Hoorn. Ook zijn er scholen in de buurt en zijn de uitvalswegen makkelijk aan te rijden.



De VvE vraagt een maandelijkse bijdrage van 116,50 euro.
De vraagprijs voor deze woning is 142.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) 212 73 00 of www.vandaalmakelaardij.nl.