Namet Mermer wordt op de hielen gezeten door een tegenstander.
Namet Mermer wordt op de hielen gezeten door een tegenstander.

Speler in beeld

advertenties

Naam: Samet Mermer
Leeftijd: 19
Club: DSV Full Speed
Positie: Links- of rechtsbuiten


-Een 3-3 gelijkspel tegen SEP. Geeft die uitslag de krachtsverhoudingen goed weer?
"Bij een 3-0 voorsprong, hadden we de tegenstander nooit zo terug mogen laten komen. Het was jammer, want we begonnen echt goed. Ik scoorde binnen tien minuten. Het tweede doelpunt, een afstandschot van Robert van der Zwan, volgde vrij snel. Daarna ging het in het begin van de tweede helft redelijk gelijk op, maar scoorde ik de 3-0."

-En toen ging het mis?
"De tegenstander zette ons met lange ballen echt onder druk. Het grootste gedeelte hadden we gedomineerd, maar hier werden we lakser. Minder scherp. Maar zo'n voorsprong mag je natuurlijk nooit meer weggeven. We hebben wel steeds pech gehad met die tegentreffers."

-Ben je tevreden over je eigen spel?
"Ja, met twee doelpunten kan ik een goed gevoel hebben. Ik stond voorin, rechtsbuiten en heb met mijn directe tegenstander geen problemen gehad. Ik had trouwens ook nog een grote kans op de 4-0, maar de voorzet was net te scherp."

-Wat vond je van de scheidsrechter?
"Die heeft ons twee penalty's ontnomen. Een handsbal en een overtreding in het strafschopgebied. Verder floot hij wel redelijk, maar het was allemaal niet in ons voordeel. Op het eind heeft hij ook heel lang laten door spelen, wel tien minuten geloof ik."

-Zou je iets anders gedaan hebben als trainer?
"Ik zou bepaalde spelers niet gewisseld hebben. Maar ja, die hadden blessures opgelopen. Nee, ik zou niet veel anders gedaan hebben als ik trainer was."

-Wat zijn jullie kansen voor de rest van het seizoen?
"We staan nu zesde, maar we horen echt boven in mee te draaien. Dat ligt niet aan onze trainer Henk Baggerman. Vooral; in deze wedstrijd tegen SEP hebben wij het als spelersgroep zelf laten liggen."

-Volg je het Delft op Zondag Voetbalklassement?
"Zowel in de krant als op de website www.delftopzondag.nl. Ik volg het allemaal wel. Ik kijk naar de cijfers van de verschillende spelers, maar ook naar de uitslagen en naar het programma. Ik ben wel benieuwd naar de verrichtingen. Vooral naar mijn eigen verrichtingen, maar ook die van andere spelers. Maar ik kijk meestal niet als we verloren hebben."