De Ford C-Max en Fiesta, binnenkort aan te schaffen zonder kosten rijklaar maken bij alle Ardea-vestigingen.
De Ford C-Max en Fiesta, binnenkort aan te schaffen zonder kosten rijklaar maken bij alle Ardea-vestigingen.

Slechts drie dagen: Geen kosten voor rijklaar maken bij Ardea Auto

advertenties

REGIO – Alléén op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 februari a.s. loopt er een zeer aantrekkelijke actie in alle zeventien vestigingen van Ford-dealer Ardea Auto.

Bovenop een aantrekkelijke inruilkorting en een forse registratiepremie geldt nu voor snelle beslissers dat zij geen kosten betalen voor het rijklaar maken. "Dit extra voordeel loopt op tot ruim 1.000 euro", vertelt vestigingsdirecteur Jim van Dommelen.
De actie geldt voor een groot aantal nieuwe auto's uit voorraad en ook op geselecteerde occasions. Toeslaan bij één van de zeventien Ardea Auto-vestigingen is tijdens deze actie zeer de moeite waard.
Loop binnen en rij weg! "Wie snel beslist op deze dagen kan al in een nieuwe, zeer rijk uitgeruste Ford S-Max Titanium rijden vanaf 32.995 euro rijklaar! Of in een nieuwe Ford KA Style met airconditioning en CD-speler vanaf 9.495 euro rijklaar!" weet Van Dommelen enthousiast te melden.

De vestigingsdirecteur verwacht grote interesse voor deze actie. "Voor de grote selectie nieuwe auto's uit onze Ardea-voorraad en op de voor deze actie geselecteerde occasions en zogenaamde 'company cars' gelden al aantrekkelijke kortingen, maar tijdens deze actie zijn de prijzen éxtra gunstig. De actie geldt slechts drie dagen, dus ik adviseer om snel een bezoek te brengen aan één van onze zeventien vestigingen. Na deze actie zullen we de kosten voor het rijklaar maken 'gewoon' weer in rekening brengen. Dat kan tot wel 1.000 euro schelen!"

Kom dus snel naar één van de zeventien vestigingen van Ardea Auto en profiteer op 11, 12 en 13 februari a.s. van deze voordelige actie. Er is veel keuze in modellen en het totale voordeel kan oplopen tot ruim 7.000 euro.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl