Afbeelding

Huis te koop: Aziëlaan 242, Delft

advertenties

DELFT – Trudy en Rob Torremans wonen vanaf de oplevering in deze royale tussenwoning in Tanthof-West. Dat is nu 27 jaar geleden. Steeds meer huizen verrezen en inmiddels is het een sfeervolle wijk, vlakbij het heerlijke natuurgebied Midden-Delfland. Ze woonden destijds aan de Derde Werelddreef, maar wilden graag verhuizen naar een grotere woning in dit gedeelte van Tanthof. "En vooral wilden we graag een tuin hebben", zegt Trudy.

Hun kinderen zijn inmiddels volwassen geworden en zijn op zichzelf gaan wonen. Nu is deze woning iets te groot geworden voor met z'n tweeën. Bovendien wil Rob wel wat dichter bij zijn werk gaan wonen. "Zelf zijn we allebei geboren en getogen in Delft", zegt Trudy. "Het zal voor mij best moeilijk zijn om de stad en vooral deze leuke woonomgeving te verlaten."

Lichte woonkamer
Het huis heeft een royale, lichte woonkamer van 6.28 bij 4.87 meter. De kamer maakt een heel ruime indruk, misschien wel groter dan je van deze woningen zou verwachten. "Voorheen lag hier een grindvloer, maar later hebben we gekozen voor een mooie vloer met Italiaanse plavuizen", zegt ze. "Mèt vloerverwarming."
Om de woonkamer en de keuken een beetje van elkaar af te scheiden, hebben Trudy en Rob een laag muurtje gemaakt. Hier kan mooi de eettafel staan. "Vanuit de keuken kun je nog steeds leuk contact hebben met de mensen in de woonkamer", zegt ze.
De keuken heeft de afmetingen van 2.94 bij 2.49 meter. Het aanrecht heeft een granieten werkblad en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een koel- en vrieskast, een hete lucht oven, een vier pits inductiekookplaat, een vaatwasser en een wasemkap."
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een tuin van 10 meter diep. Het is een tuin op het zuidwesten, dus lekker zonnig. "We hebben de tuin bestraat met keramische tegels", gaat ze verder. "Voor de rest is het een lekker groen begroeide tuin.." De tuin heeft een berging van 2.00 bij 3.00 meter en een achterom.


Midden-Delfland
Op de eerste verdieping zijn er aan de tuinzijde twee slaapkamers van respectievelijk 4.02 bij 2.11 meter en 5.34 bij 2.70 meter. Aan de voorzijde bevinden zich nog een slaapkamer van 2.40 bij 3.90 meter en de badkamer, voorzien van een jacuzzi-bad, een designradiator, een douchehoek met regendouche, een zwevend toilet en een wastafel. "Op de tweede verdieping hebben we een grote aanpassing gedaan", zegt Trudy. "Oorspronkelijk was daar een groot dakterras. Hier hebben wij echter een extra kamer van gemaakt die als slaapkamer of werkkamer kan worden gebruikt. De kamer is 4.87 bij 3.71 meter. Verder is er een algemene, multifunctionele ruimte met tevens de verhoogde opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Aan de voorkant van de woning hebben we een groot balkon of dakterras laten maken. In de ochtend kun je hier heerlijk buiten zitten, gewoon om lekker even een kopje koffie te drinken en genieten van het uitzicht op Midden- Delfland. Het heerlijke is dat je in een heel kindvriendelijke buurt woont, met aardige mensen, en je zo in natuurgebied Midden-Delfland bent."
Op korte afstand verder een divers aanbod van winkels, een speelplaats, scholen, de BSO, openbaar vervoerverbindingen en de uitvalswegen A4, A12 en A13.

Deze woning is vrijblijvend te bezichtigen tijdens het Open Huis op zaterdag 13 februari van 11.00 tot 15.00 uur. De vraagprijs voor deze woning is 247.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaars, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.