Kralen, kralen en nog een kralen bij Lazuli Delft.
Kralen, kralen en nog een kralen bij Lazuli Delft.

Kralen uitzoeken voor zelf te maken sieraden bij Lazuli Delft

lopende zaken

DELFT – Wie van sieraden maken houdt, zit goed bij Lazuli Delft. Al zeven jaar bestaat de winkel van Wilma Lam. In de winkel aan de Lange Geer 72 kun je gewoon binnen lopen, kralen verzamelen uit het gigantisch grote aanbod en vervolgens aan een werktafel zelf een sieraad gaan maken.

Alleen de kralen uitzoeken om thuis verder te gaan werken kan natuurlijk ook. Lazuli Delft geeft ook uiteenlopende cursussen en workshops. Denk hierbij aan sieraden maken met glaskralen of met fietsband. Ook kan een cursus glaskralen branden worden gevolgd. Deelnemers maken dan hun eigen ontworpen kraal. Kijk op de website www.lazulidelft.nl voor onze andere workshops.
"Voor de rest kunnen de mensen natuurlijk ook bij ons terecht voor de reparatie van moeders of oma's sieraden", vertelt Wilma Lam. "Een reparatie of restauratie van een oud sieraad is mogelijk, maar kan ook in een nieuw misschien wel moderner jasje worden gestoken."

Kinderen
Ook voor kinderen heeft Lazuli Delft een leuk aanbod. In alle vakanties is er namelijk elke woensdag een inloop workshop, waar kinderen voor 5 euro aan mee kunnen doen. Ze gaan dan zelf iets leuks maken en natuurlijk is er dan ook snoep en limonade. De inloop workshops duren altijd van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De kralen- en sieradenwinkel is geopend op maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 12.00 tot 18.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 212 86 54.
Kom gezellig langs!