Een dagje Therman Holiday: dat is geweldig genieten.
Een dagje Therman Holiday: dat is geweldig genieten.

Genieten bij Thermen Holiday Schiedam, gewoon omdat het kan

lopende zaken

SCHIEDAM - Wel of geen goede voornemens dit jaar? Dat maakt bij Thermen Holiday aan de Prinses Beatrixlaan 10 helemaal niets uit. Naar de sauna gaan is namelijk altijd een goed voornemen!

Een saunabezoek is niet alleen goed voor volledige ontspanning, maar zorgt ook voor een gezondere huid en een betere weerstand. Kom dus lekker genieten bij Thermen Holiday, gewoon omdat het kan en mag. En voor de lezers van Delft op Zondag heeft Thermen Holiday nu zelfs een hele mooie actie: sauna-entree voor maar 12 euro. Reserveer uw sauna-entree via de link www.thermenholiday.nl/delftopzondag. Thermen Holiday is hét wellnessresort van de Randstad, met maar liefst twaalf heerlijke sauna's, verschillende baden en whirlpools, een prachtige tuin en eten in het sfeervolle restaurant. Echte aanraders zijn de Kelosauna, waar de grootste saunakachel ter wereld staat, de mythische Hobbitsauna en de befaamde Löyly-sessies. Een dagje Thermen Holiday is puur genieten.


Thermen Holiday beschikt bovendien over een hoogwaardig Beauty instituut, waar iedereen met of zonder saunabezoek gebruik kan maken van de meest luxe Beauty en Massage behandelingen. Thermen Holiday is gespecialiseerd in hoogwaardige beautybehandelingen, zoals Velashape tegen cellulite, definitief ontharen, microdermabrasie (huidverjonging) en ontspannende Babor gezichtsbehandeling. Wie meer van een goede massage houdt, is bij Thermen Holiday ook zeker aan het goede adres. Van een stevige sportmassage, tot een combibehandeling (sport-, klassiek- en hotstone), alles is mogelijk in hét wellnessresort van de Randstad.


Bekijk www.thermenholiday.nl voor meer informatie. Thermen Holiday is 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 23.30 uur. Er worden ook speciale badkleding– en damesdagen georganiseerd, deze staan vermeld op onze website.
Meer info: 010-449 3250.