Richard van der Helm en Yvonne Poot proosten op de nieuwe sponsorovereenkomst.
Richard van der Helm en Yvonne Poot proosten op de nieuwe sponsorovereenkomst.

Hoofdsponsors S.V. Den Hoorn verlengen contract met 3 jaar

lopende zaken

DEN HOORN - Van der Helm Groep en Jacq Poot Holding / Fight Cancer hebben vorige week zondag een nieuw contract ondertekend bij S.V. Den Hoorn.

De sponsorcommissie is blij en trots dat Richard van der Helm en Yvonne Poot ook voor de komende 3 jaar verbonden zijn als hoofdsponsor van de vereniging. Toen Yvonne Poot in 2012 besloot om hoofdsponsor te worden en de naam Fight Cancer aan de club te verbinden, kwam zij ook met het idee van een gedeeld hoofdsponsorschap. Richard van der Helm van Van der Helm groep, tevens voorzitter van de vereniging, hapte direct toe en besloot mee te doen.


De afgelopen 3 jaar zijn succesvol verlopen, daarom heeft ook Richard weer besloten de komende 3 jaar zijn bedrijfsnaam aan de club te verbinden. Fight Cancer is niet meer weg te denken op de club. Dat wordt nog uitgebreid. De hoofdsponsors gaan komende jaren geld investeren voor meer mooie uitingen op het sportpark. Zo komt er een groot doek langs veld 1, elders op het sportpark komen vlaggenmasten. Het initiatief voor het verbinden van Fight Cancer aan S.V. Den Hoorn komt van Yvonne. In 2007 en 2011 deed ze mee aan de Fight Cancer-actie en haar vader, Jacq Poot, overleed in 2012 aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Ze is enorm trots dat ze het hoofdsponsorschap kan en doen uit naam van haar vaders bedrijf Jacq Poot Holding. "Ik weet zeker dat hij enorm trots zou zijn als hij ziet dat we ons zo voor Fight Cancer inzetten", reageert ze. "Elke keer als ik het park oploop en de vlag en het bord zie met zijn naam erop moet ik even slikken. Mede hierdoor leeft hij voor altijd in mijn hart voort. Love live, fight cancer!"