Het team van Garage Randstad bij de nieuwe leenauto's en de serviceauto.
Het team van Garage Randstad bij de nieuwe leenauto's en de serviceauto.

Service Garage Randstad op het hoogste peil met nieuw wagenpark

advertenties

DELFT – Garage Randstad heeft sinds afgelopen week de beschikking over een gloednieuwe serviceauto en twee even fonkelnieuwe auto's voor vervangend vervoer. Met de bestickering, aangebracht door RODI Reclame en Belettering, zullen de auto's zeker snel opvallen.

Eigenaar Adem Ozkuzugüdenli kan echt trots zijn op zijn nieuwe wagenpark. Met de twee Hyundai's i10 en de Peugeot Partner als serviceauto kan het bedrijf zijn klanten de beste service blijven bieden. "De service die men van ons gewend is", zegt Adem. "We hadden trouwens al een auto voor vervangend vervoer voor bedrijven, namelijk de Opel Combo."
Met de bestickering is Adem heel tevreden. In RODI Reclame en Belettering heeft hij een prima partner gevonden. "Het is allemaal heel netjes en goed uitgevoerd", geeft hij aan. "Het logo van Garage Randstad zal nu echt goed zichtbaar zijn en blijven in het Delftse straatbeeld."
Als geen ander bedrijf staat Garage Randstad bekend om de vergaande service. Het garagebedrijf aan de Cyclotronweg heeft in ruim dertien jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd. Niet alleen hier in Delft, maar ook in de directe omgeving. Bij Garage Randstad kan de klant altijd terecht.

24-uurs pechhulp
Waar bestaat de service van Garage Randstad dan zoal uit. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld heel ruime openingstijden. Op gewone werkdagen en op zaterdag is het bedrijf tot zes uur 's middags geopend. Maar er is ook de 24-uurs pechhulp. Als u namelijk buiten de gebruikelijke openingstijden pech onderweg krijgt, dan moet u ook bij het garagebedrijf terecht kunnen. "We kunnen eventueel ter plaatse komen met de nieuwe serviceauto of om de auto op te halen", vertelt eigenaar Adem. "Pech onderweg, dan is er altijd snel hulp ter plaatse."

Overleg met klant
In het garagebedrijf kunnen ook minder acute dingen snel opgelost worden. De klant kan gewoon binnen komen en een klein euvel is door de medewerkers in de garage snel verholpen. "Maar onderhoud of een reparatie kan ook langer duren", vertelt Adem. "In die gevallen heeft ons bedrijf altijd een leenauto beschikbaar. En nu zijn dat dus gloednieuwe!"
Het grote voordeel van de werkwijze van Garage Randstad is, dat alle onderdelen van alle merken auto's razendsnel beschikbaar zijn. Van alle onderdelen is 95 procent leverbaar op dezelfde dag. En dat maakt de service van Garage Randstad juist zo goed. "Onderdelen kunnen zelfs binnen twee uur leverbaar zijn", vertelt Adem. "Een gebroken uitlaat, een koppakking, alles kan snel weer in orde worden gemaakt. Bij grote ingrepen is er altijd eerst ruim voldoende overleg met de klant. Hij weet dan precies wat er moet gebeuren, hoe lang dat gaat duren en hoeveel dat gaat kosten. Een lampje vervangen is natuurlijk meteen klaar."

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl